Food | HEMA Prosecco Popcorn

januari 23, 2019

De leukste artikelen om te maken vind ik toch wel de reviews van ¨gekke¨ etenswaren. Omdat we inmiddels al wel bekend zijn met Amerikaans en Japans snoep, is het best lastig om nog speciale dingen te vinden. Een hele tijd geleden vond ik bij HEMA deze Prosecco Popcorn en die leek me zeer geschikt voor een test. De verpakking is inmiddels veranderd, het product zelf lijkt qua smaak gewoon hetzelfde.

Prosecco Popcorn
Prosecco Popcorn

HEMA kwam al eerder met bijzondere popcorn zoals de tompouce variant die ik eerder al probeerde. Deze variant met prosecco bevat geen alcohol en lijkt me vooral een leuke snack voor een feestje. Je kan ´m natuurlijk ook achterover slaan als je niet wilt/mag drinken maar wel behoefte hebt aan de smaak van drank. De popcorn bevat geen kunstmatige toevoegingen en is dus 100% natuurlijk. In de ingrediënten zie ik nog voor de mais de suiker staan, daar zit dus vrij veel van in. Verder geen hele gekke dingen maar wel witte peper(?). Een bus is vrij groot maar schijn bedriegt: binnen vind je een zakje met daarin 120 gram popcorn.


De smaak

Qua uiterlijk ziet de popcorn er normaal uit en ik ruik ook geen opvallende geur. De smaak is echter meteen aanwezig en heel duidelijk prosecco. Niet te overheersend en sterk maar wel heel duidelijk herkenbaar. Ik kan er verder weinig over zeggen, de popcorn smaakt wat mij betreft ,precies zoals ik verwachtte, gewoon naar prosecco en is verder niet héél speciaal.


Eindoordeel

Ik vind de popcorn niet per se heel erg lekker, maar ben dan ook niet echt een drinker. Onsmakelijk is het ook zeker niet maar ik zou zelf toch eerder kiezen voor de klassieke zoute popcorn. Geen snack die je ´s avonds op de bank wegwerkt, wel een héle leuke toevoeging aan een feestje. Je vind de Prosecco Popcorn gewoon bij HEMA. Op dit moment zie ik ´m in de webshop wel staan maar ´issie niet op voorraad, in de winkel stonden de bussen echter nog wel. Een bus met 120 gram popcorn kost €2,75, dat vind ik wat aan de prijzige kant voor de hoeveelheid.

Hou jij van gekke soorten popcorn?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

4 Comments

 • Nienke

  Hmm, heaven on earth! Dit lijkt mij juist erg lekker. Maar misschien valt het me ook tegen, normaal ga ik meestal voor ‘gewone’ zoete popcorn. Snel eens proberen dus!

  januari 24, 2019 at 7:11 am Reply
 • Macblogster

  Ik ben gek op popcorn, voornamelijk zelf gemaakt popcorn in een pannetje met wat olie, zout en kruiden.
  In de winkel kocht ik wel eens popcorn met pindakaas smaak, die vond ik nog best lekker. De naam van het merk kan ik me niet meer herinneren, maar het was aanzienlijk goedkoper dan deze popcorn van de Hema. Jammer dat je zoveel betaald voor een klein zakje. Het is meer een leuk cadeau dan dat je het voor je gasten op tafel zet ?

  januari 24, 2019 at 7:56 am Reply
 • Evelien

  Hahaha wat leuk zeg! Ik dronk eigenlijk nooit prosecco dus ik heb eigenlijk geen idee hoe het smaakt. Maar ik vind popcorn heerlijk dus ik ga het wel eens proberen!

  januari 25, 2019 at 8:43 pm Reply
  • Mira Ennen

   Ik vind het een beetje naar champagne smaken!

   januari 25, 2019 at 9:08 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.