hema chocolade

Food | HEMA Appeltaart Chocolade

juni 19, 2019

Waar ik ook ben, ik hou altijd mijn ogen open voor onder andere bijzondere chocoladerepen. Vorige week vond ik deze HEMA chocolade met een appeltaart achtige smaak. Ik ging ´m uiteraard proeven en vertel je er graag meer over.

Hema Chocolade Milk Fudge Apple Pie Flavour

Deze melkchocoladereep met appel, fudge en koekjes viel me direct op. Door de verpakking dacht ik dat het om een reep ging met alleen de smaak van appeltaart. Echter zijn er ook stukjes fudge en koekjes aan toegevoegd. Ik verwacht toch een appeltaart achtige reep, alleen dan met wat extra´s.

Hema chocolade

In de reep

Als je een stukje van de reep afbreekt zie de fudge, appel en koekjes goed zitten. Hier ben ik altijd blij mee. Ik heb liever echte stukjes van een ingrediënt dan een smaakstof dat naar het ingrediënt zou moeten smaken.

De smaak

Ik proef meteen zoete chocolade met hele kleine knapperige dingetjes, dat zijn denk ik de koekjes. Redelijk verspreid door de reep proef ik ook zachte stukjes appel en fudge. Het is niet zo dat je met een klein stukje alle smaken hebt, hiervoor moet je echt wat meer eten. Ik vind de reep niet per se appeltaart, meer appel met wat lekkers er bij.

Eindoordeel

De reep smaakt wat anders dan ik verwacht had, maar wel erg lekker. Ik vind de frisse en zachte stukjes appel een hele fijne toevoeging aan de verder vrij zoete ingrediënten. Nadeel vind ik dat je best wel wat moet eten om alle smaken te pakken te krijgen. Natuurlijk is veel chocolade eten nooit erg, echter is de smaak vrij machtig. De ingrediënten hadden wat mij betreft dus wat dichter op elkaar mogen zitten. Verder een prima reepje die gewoon kunt vinden bij HEMA voor €2,75.

Zou jij deze reep willen proeven?

*Dit artikel bevat affiliate links.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 • Bettie

  hahaha klinkt grappig. Ik verbaas mij elke keer wat voor repen chocolade ze maken. En hoewel ik meer fan ben van pure chocolade en niet zo van melkchocolade, ga ik dit misschien wel eens proberen.

  Bettie
  http://www.thewildflowerhippie.com

  juni 19, 2019 at 9:39 am Reply
 • Nicole

  Wat een bijzondere smaak is dit zeg! Ik zou hem zelf niet zo snel nemen, het klinkt niet echt als iets wat ik lekker zou vinden. Maar juist omdat er niet teveel smaak in elke hap zit, lijkt hij me wel meer lekker.

  juni 19, 2019 at 2:44 pm Reply
 • Simone

  Oeh wat een leuke unieke smaak. Ik wil hem wel eens proberen!

  juni 20, 2019 at 12:36 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.