Tony's Chocolonely Popcorn Discodip

Food | Tony’s Chocolonely Popcorn Discodip Taartje

april 11, 2016
Bij wijze van hoge uitzondering vandaag een artikel met foto’s die zijn gemaakt met mijn Iphone in plaats van camera. Ik kan honderdduizend smoesjes bedenken maar ik hoef jullie vast niet te vertellen dat een Tony’s taartje en wachten tot je thuis bent bij je camera absoluut niet samen gaan. Deze taart is de taartvariant van een van mijn favoriete repen: Tony’s Chocolonely Popcorn Discodip. Geen uitgebreid artikel over dit taartje maar gewoon mijn ervaring omdat ik het toch onder jullie aandacht wilde brengen!

 

De taart is gemaakt van luchtig biscuit-deeg, binnenin vind je hazelnootpraliné, popcorn en chocolade. De topping is gemaakt van chocoladeganaché en uiteraard discodip. Het taartje ziet er fantastisch uit maar ik vond ‘m eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. De binnenkant was wat simpel qua smaak en de popcorn was vrij slap. Qua smaak niet heel bijzonder, in ieder geval minder spectaculair dan je verwacht. Verder is het een fantastisch en feestelijk taartje om jezelf en je vrienden op te trakteren. Uit één taartje haal je zo’n 6 stukjes, je vind ‘m nog tot 15 mei 2016 bij alle filialen van de Bijenkorf voor €12,95.

Zou jij het Tony’s Chocolonely Popcorn Discodip taartje willen proberen?

Dit artikel ziet er misschien iets anders uit dan je van Mira Tells gewend bent. Ik ben in maart 2018 overgegaan naar een nieuwe website en sindsdien bezig met ruim 1000 artikelen handmatig bijwerken en updaten. Wordt aan gewerkt dus ?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.