Food | Tony’s Chocolonely Melk Popcorn Discodip Limited Edition

september 21, 2015
Ieder jaar is het weer feest als Tony’s de limited editions uitbrengt, dit jaar is het feest extra groot, Tony’s Chocolonely bestaat namelijk 10 jaar! Als trouwe fan probeerde ik uiteraard de limited editions, dit jaar zijn er 2 in plaats van 3, de 3e komt nog wel als het goed is..

Naast melk/popcorn/discodip is er nog puur/amandel/zeezout, de variant met melk/vijg/walnoot had wat kwaliteitsprobleempjes en heeft daardoor vertraging opgelopen. Ik ben geen fan van pure chocolade maar heb wel even geproefd; vrij veel zout naar mijn mening, de amandel was wel erg lekker er doorheen:) Ik kocht mijn repen bij de Wereldwinkel voor €3,19 per stuk.
 Nou, het is weer een toppertje hoor! Naast de heerlijke vertrouwde melkchocolade van Tony’s proef je nu een mildzoute popcorn, het doet me een klein beetje denken aan die rijstrepen. De bite van de popcorn is echt een toevoeging, lekker en niet te zout. De discodipjes zorgen voor een knapperig gevoel maar voegen qua smaak weinig toe, ik vind ze wel heel erg leuk om te zien! Mijn lievelingsreep (met noga), heeft ‘ie nog niet verslagen maar het is toch zeker wel een tweede plek;)
Credits voor de prachtige feestverpakking trouwens!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.