Mini Pistachio Cake

Food | Starbucks Mini Pistachio Cake

mei 21, 2016
Zoals je misschien weet, heeft Starbucks elk seizoen weer bijzondere specials op drank- en taartgebied. Ik ontdekte er deze week weer wat heerlijks en die wilde ik graag, kort maar krachtig, met jullie delen.

Mini Pistachio Cake

Dit is niet helemaal een “echt” artikel, toch wilde ik degenen die mij niet op Instagram volgen dit niet onthouden. Onlangs viel mijn oog bij Starbucks op bovenstaand gebakje; de Mini Pistachio Cake. Een limited edition voor de lente waarvan het onduidelijk is hoe lang ‘ie blijft. Er werd mij een spongecake beloofd met een topping van citroencrème, pistache en eetbare bloemblaadjes.

Hoe smaakt ´ie?

Ik dacht goed na over een geldig excuus om taart te halen en vond er uiteindelijk een om zonder schuldgevoel van dit prachtexemplaar te genieten. Het cakeje zelf is een piepklein beetje droog maar in combinatie met de extreem smaakvolle en frisse topping is dit een van de lekkerste gebakjes die ik ooit gegeten heb. Ik heb er ‘s middags nog een gehaald omdat ik het gewoon niet over mijn hart kon verkrijgen om Steven dit niet te laten proeven. Ik hoop zeker dat we deze vaker gaan zien in de lente, of nog liever in het vaste assortiment. Absolute aanrader dus om even te halen voor ze weg zijn, hij kost overigens €2,95 en is dat wat mij betreft zeker waard! Sowieso zijn de limited producten van Starbucks leuk om in de gaten te houden. Vaak erg originele drankjes en gebakjes en allemaal even lekker.

Wie heeft de Mini Pistachio Cake ook al op?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.