Food | Sostrene Grene Lolly’s met o.a. rabarber en vlierbloesem

april 17, 2017
Regelmatig hobbel ik de Sostrene Grene in voor leuke hebbe-dingetjes die ik niet nodig heb, foto achtergronden en leuke interieur spulletjes. Ik liep altijd al langs de etensafdeling en besloot deze keer eens te kijken of er wat leuks tussen lag voor mijn blog. Ik stuitte op deze per stuk verpakte lolly’s van €0,08 in reguliere smaken zoals cola en citroen, maar ook vlierbloesem en rabarber.

Eerlijk gezegd, is er buiten het fijn om dat ik twee gekke smaken heb mee genomen, weinig bijzonders aan deze lolly’s. Ze zijn niet suikervrij, bio of verrijkt met geplette quinoa zaden. Ze zijn wel leuk om te zien, lekker goedkoop én ik hou nou eenmaal van lolly’s. Eén puntje waar ik naast de smaak op ga letten: de stokjes zijn van papier en ik haaaaaat het als die klef worden tijdens het lolly eten.
Limoen (groen)
Gewoon simpel: limoen, niet te zuur en een fijne balans tussen zoet en fris. 
Regenboog
Deze heeft niet echt een smaak en smaakt eigenlijk zoals alle lolly’s zonder specifieke smaak. Zoet met een vleugje citroen, zoals die reuze lolly’s op de kermis. Niet heel bijzonder of extreem lekker maar wel heel leuk om te zien.

Rabarber (rood)
Ik ben dol op rabarber maar in lolly-vorm leek het me heel vreemd. Knap hoe SG deze smaak zo ¨echt¨ in een lolly heeft weten te proppen. Ik proef echt de zuur/fris/zoete smaak van rabarber, heel lekker en echt niet heel gek, zeker weer eens wat ander dan aardbei.

Aardbei (roze)
Heel gewoon, zoet, aardbei en vrij basic.

Vlierbloesem (wit)
I loooooove vlierbloesem (elderflower) en ben dan ook erg content met het feit dat ze dit bloempje tegenwoordig in ongeveer elk drankje stoppen. Echt heerlijk in limonade (Ikea) of tonic. Anyway, in de lolly is het ook erg lekker en absoluut mijn favoriete smaak van dit artikel. Lekkere, bijzondere en zoete lolly met die typische vlierbloesem smaak.
Cola (bruin)
Ik heb een klein zwak voor cola lolly’s. Ondanks dat deze, net als veel anderen, heel basic is, smaakt ´ie gewoon zoals verwacht; lekker dus.

Sinaasappel (oranje)
Het wordt vrij saai, misschien had ik toch meer gekke smaken moeten zoeken. Deze sinaasappel lolly is lekker zoet, smaakt goed naar sinaasappel (niet te kunstmatig) en is ook wat frissig.

Prima lolly’s die je voor die €0,08 makkelijk even mee pakt, vooral de rabarber e de vlierbloesem zou ik jullie zeker aanraden om eens te proberen. Verder gewoontjes, lekker maar keen culinaire hoogstandjes binnen de snoepwereld. Pluspunt; geen kleffe stokjes waar stukjes vanaf komen:).
Zou jij rabarber en vlierbloesem willen proberen?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.