Food | Snickers Almond

februari 17, 2016
Speciaal voor mijn trouwste fan en lieve vriendin vandaag weer een heel artikel over chocolade! Bijna 5 jaar geleden zat ik voor langere tijd in Zuid-Amerika, daar ontdekte ik de lekkerste Snickers-variant ooit; die met amandel. Ik was diep bedroeft toen ik mijn favoriete snack moest achterlaten en heb de halve wereld afgezocht naar een verkooppunt. Vorige week vond ik ‘m ineens, bij Jamin in Amsterdam. Er ging een kleine berg mee naar huis en ik laat jullie graag zien waarom deze Snickers zo lekker is!

Een hele uitgebreide review gaat dit niet worden; eerder een ongesponsord verkooppraatje. Het blijft een Snickers, alleen dan met amandelen in plaats van pinda’s. Ik kan het niet uit de ingrediënten halen maar er lijkt ook meer noga in te zitten en iets minder karamel. Voor wie het zich af vraagt; de reep bevat 230 calorieen en 27 gram  suiker.
Door de grote stukken amandel is het een stevige reep om te eten, ik vind ‘m wat minder zoet en vullend dan de normale variant. De amandelen zijn wat mij betreft een enorme toevoeging door de bite maar hebben niet heel veel smaak. Dat laatste is positief bedoelt; je proeft geen overheersende spijs-smaak maar meer een subtiele amandelsmaak.
Dat ik enorm positief ben over deze reep mag duidelijk zijn; ik kan niet wachten tot ‘ie iets bereikbaarder word. Als is het maar beter misschien dat ‘ie niet bij iedere Jamin te vinden is, die €2 per reep tikt toch aan als je er meerdere per week eet;) Naast dat ik dit een heerlijke reep vind brengt het natuurlijk ook een stukje nostalgie voor mij mee aangezien ik deze snack altijd at tijdens mijn Zuid-Amerika-avontuur. Absolute aanrader die je echt een keer geproefd moet hebben;)
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.