Food | REPOST: Bos Ice Tea

december 8, 2016
Vandaag laat ik jullie weer een drankje zien én een toffe gadget om je drankjes lekker koud te houden. De review ging niet helemaal zoals het hoort maar toch staat dit Zuid-Afrikaanse merk vandaag in de schijnwerpers.

Nou kan ik meteen vertellen dat ik niet alle smaken goed heb kunnen proeven omdat 2 van mijn blikjes een maand over datum bleken te zijn. Nou had ik dat in de Albert Heijn natuurlijk kunnen zien maar ik ben vast niet de enige die dat bij frisdrank eigenlijk nooit checkt. De “peach” variant dronk ik op en vond ik heerlijk, later kwam ik pas achter die datum. De “lime & ginger” stootte bij openen een vreemde geur uit en er dreef van alles in, die heb ik dus maar niet meer geprobeerd. Nu had ik natuurlijk nieuwe blikjes kunnen halen maar daar was geen tijd voor en nu weten jullie in ieder geval ook dat je bij Albert Heijn even extra moet checken;)
De peach was dus lekker maar niet heel erg bijzonder. Lemon vond ik heel fris maar had ergens iets pittigs, die datum was toch echt goed dus daar kan het niet aan liggen. Je proefde echt iets extra’s naast de citroensmaak, ik vond het wel lekker. Bij alle varianten vond ik de rooibos trouwens goed aanwezig maar niet te overheersend, lekker! Berry was niet mijn favoriet, prima smaak en een beetje bosbes-achtig alleen ben ik zelf nooit zo van de bosvruchten en bessen in drankjes.
Mijn blikjes krijg ik koud met deze leuke USB mini koelkast van www.ditverzinjeniet.nl.
Deze sluit je aan op je laptop en er past precies één blikje in. Ideaal om tijdens het studeren/werken/bloggen je drinken koud te houden én het staat zo leuk op je bureau! Hij heeft zelfs een lampje én hij klinkt hetzelfde als je grote koelkast. Dat laatste is niet persé nuttig maar ik vond het grappig om het geluidje te horen zodra je ‘m aansluit.

Over mijn koelkastje ben ik zeer tevreden, wij gaan nog veel leuke momenten hebben samen aan de laptop. De icetea vond ik lekker, maar niet heel bijzonder. Ik denk dat ik door de geweldige verpakking had verwacht dat de smaken ook heel bijzonder zouden zijn. Begrijp me niet verkeerd, de drankjes zijn echt lekker alleen ik vind het niet veel anders dan andere icetea, op de verpakking na dan.
Je vind BOS Icetea onder andere bij Albert Heijn voor €0,99, wel even goed de datum checken dus;)
Update 07-12-2016: BOS stuurde mij naar aanleiding van deze review een berg ijsthee én gewone rooibosthee, vooral die laatste was echt geweldig!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.