Food | Reese’s Pieces

januari 25, 2016
Ennnn we gaan gewoon door met de ongezonde reviews. Ik beloof plechtig dat ik m’n ogen open zal houden voor iets wat gezond is en leuk om met jullie te delen. Ik was na de reep van Reese’s niet super enthousiast maar omdat iedereen enorm fan is wilde ik dit “concept” toch nog een kans geven. Bij de Xenos vond ik deze snoepjes; een soort M&M’s alleen dan gevuld met de Reese’s peanut butter.

De “Pieces” van Reese’s zien er uit als M&M’s maar zijn eigenlijk gewoon brokjes pindakaas met een hard en gekleurd korstje. Natuurlijk niet de pindakaas die we in Nederland gewend zijn maar die van Reese’s. Persoonlijk vind ik die wat aan de smakeloze en zoete kant maar ik ga onbevooroordeeld deze review in;)
Net als een groot gedeelte van de candy bars waar ik laatst over schreef zijn deze snoepjes dus gevuld met peanut butter. Peanut butter vind ik een vrij toepasselijke naam want de smaak doet mij altijd erg denken aan boter met een toefje pindakaas. Verder zit er een normaal laagje omheen wat normaal ook om M&M’s zit en zijn de snoepjes niet verrijkt met chocolade of iets anders.
Op bovenstaande foto zie je het goed; een bolletje pindakaas met een laagje glazuur. Ik kan je alvast vertellen dat ze voor mij best wel wat chocolade hadden mogen toevoegen;)

Ik liet het al lichtjes doorschemeren maar ik ben geen fan. Als ze dit met Nederlandse pindakaas zouden maken en er een beetje chocolade bij zouden doen zou het meer mijn ding zijn. Nu vind ik het vooral een zoete homp met een vleugje pindakaas. Reese’s is gewoon niet echt mijn ding, mocht je er wel fan van zijn dan vind je deze pakjes nu bij Xenos voor €1,69.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.