Food | Propercorn Smooth Peanut & Almond, Sour Cream & Black Pepper en Lightly Sea Salted

februari 27, 2017
Ongeveer een maand geleden schreef ik al eens over Propercorn, mij artikel over de variant met kokos en vanille was niet heel positief. De smaak viel me tegen maar, omdat ik nog steeds groot fan was van de Sweet & Salty variant besloot ik nog een keer een artikel te maken met drie andere smaken die ik van Propercorn kreeg. Ik kan je alvast vertellen dat ééntje mee valt, één smaak heel positief verrast en dat de laatste zoals verwacht, erg lekker is. Mocht je wat meer basic info over Propercorn willen; die vind je in dit artikel.

Smooth Peanut & Almond
Deze variant vond ik een beetje eng, hij leek me heel vies en vettig naar pindakaas smaken. Ik vind pinda´s niet heel vies ofzo, het staat me gewoon een beetje tegen, aan de andere kant ben ik dan wel weer dol op amandelen.
In de praktijk viel deze smaak enorm mee, ik proef subtiel wat pinda maar zeker niet te vettig of te overheersend. De amandel proef ik niet heel erg, het is meer popcorn met een flinke vleug pinda. Niet mijn favoriet maar zeker niet onsmakelijk.

Sour Cream & Black Pepper
Ik vond dit een doodenge smaak, ik hou van sour cream & union chips maar de combinatie met popcorn leek me nou niet echt om over naar huis te schrijven.
Ik kan jullie vertellen dat ik het geweldig vind. De sour cream is precies sterk genoeg, de peper is lekker aanwezig maar niet te pittig. Geweldige combinatie wat mij betreft en echt een bijzondere popcorn, top!

Lightly Sea Salted
Deze smaak leek me gewoon, maar wel heel lekker en dat bleek ook zo te zijn.
Eigenlijk is het gewoon zoute popcorn alleen dan is het zout wat meer intens van smaak. Gewoontjes, maar erg lekker.

Na de deceptie van vorige keer ben ik blij dat ik jullie nu drie positieve ervaringen kan vertellen. Propercorn blijft een merk wat mij enorm aanspreekt en als ik andere smaken tegen kom, zal ik die zeker gaan proberen. Even de praktische info: Propercorn kost bij de Albert Heijn €1,79 en is glutenvrij, vegan en handgemaakt.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.