Food | Pop Tarts Chocolate Chip

december 28, 2015
Terwijl iedereen nog aan het uitbuiken is van het kerstdiner heb ik alweer een Amerikaanse snack naar binnen geschoven. Ik hoorde overal dat Pop Tarts geweldig waren dus die móest ik een keer proberen. Ik ging voor de variant met chocolate chips maar bij Jamin hebben ze zo’n 6 verschillende smaken, genoeg keus dus.

Pop Tarts zijn populaire pasteitjes die je warm maakt in het broodrooster, heb je geen broodrooster dan volstaat 3 seconden op de warmste stand in de magnetron ook. Voor €4,50 krijg je 8 pasteitjes, niet goedkoop dus. 
 Omdat wij geen broodrooster hebben ging ik voor de magnetron. Onze magnetron kan tot 800 watt maar 3 seconden waren absoluut niet genoeg, ik zou eerder 2 à 3 minuten aanraden. In een broodrooster worden de pasteitjes wat meer crunchy, het viel me in de magnetron mee hoe zompig ze waren.
Ik vind de pasteitjes uit de magnetron geen daverend succes. De chocolate chips smelten lekker maar de binnenkant is naar mijn smaak veel te zoet, in dit geval was het een soort chocoladepasta. Ik denk dat ik ze in het broodrooster lekkerder vind maar nog steeds niet geweldig. Het koekje smaakt een beetje naar net niet gaar beslag en is verder niet heel speciaal. Geen aanrader dus en al helemaal niet voor die €4,50. Mocht je wel fan zijn dan ben ik heel benieuwd hoe jij ze klaar maakt en welke smaken jij lekker vind!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.