Food | Oreo’s met mintsmaak!

mei 25, 2015
Ik heb altijd al van Oreo’s gehouden, zeker met een glaasje met gaat een pak er zo doorheen. De laatste tijd zie ik overal gekke en bijzondere smaken Oreo opduiken. Zo kwam ik bij Jamin deze variant met mint tegen die ik mee naar huis nam om te proberen.

Oreo’s met mintcrème dus, niet meer en niet minder. Van te voren verwachte ik een beetje een After Eight idee, al hoopte ik dat de smaak iets milder zou zijn. Ik weet niet echt of ik nou verwachte dat dit lekker ging zijn of dat ik meer nieuwsgierig was hihi.
De pakken zijn met €10 absoluut niet goedkoop, je krijg hier wel megaveel Oreo voor. Toch vind ik de normale rollen handiger, deze verpakking was niet heel goed af te sluiten. Ook lijkt mij een kleine verpakking verkooptechnisch wat slimmer bij vreemde smaken maar dat zal de Amerikaanse touch wel zijn;)
Tja wat vind ik er van? Ze zijn zeker niet vies maar de mintsmaak is enorm overheersend. Zegmaar After Eight x10 + een vreemde substantie, het klopt gewoon niet om dit te eten, begrijpen jullie wat ik daar mee bedoel? Eéntje is best lekker, zeker met melk maar ik heb absoluut niet de behoefte om een hele rol naar binnen te proppen. Mint hoort voor mij nog steeds thuis in tandpasta en Smintjes.
Mocht je ergens een gekke smaak Oreo (in kleine verpakking) zien dan hoor ik het graag!
Hou jij ook zo van Oreo’s?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.