Food | Mira Eats Mei 2018

mei 17, 2018

En weer een vroege Mira Eats deze maand! Ik heb inmiddels weer best veel verzameld en had geen artikel gepland voor vandaag. Bij deze dus al mijn ontdekkingen op etensgebied met nieuwe producten, afraders en tips!

Xenos Oliespray met knoflook
Bij Xenos doe ik vaak leuke ontdekkingen en zo ook nu weer. Ze hebben daar een olijfoliespray (pure luxe) met knoflook en die is zo lekker! De spray is makkelijk in gebruik en heeft echt een flinke knoflooksmaak, i like it. Ook verkrijgbaar in een variant met chilipepers.

Kinder Bueno IJs
Ik had ´m al op Instagram voorbij zien komen bij mij ultieme crush Valerio (confession) maar er zijn nu dus Bueno-ijsjes en dat is net zo geweldig als dat het klinkt. Geen idee of deze toppers ook in Nederland te koop zijn of te koop gaan zijn, ik vond ze in ieder geval bij een tankstation in Duitsland. Mocht je ze in Nederland zien, geef me even een seintje dan vul ik dit artikel aan.

Vegan Ben & Jerry´s
Ik probeerde ook eindelijk de vegan Ben & Jerry´s in de brownievariant. Deze smaakt minder romig en vettig dan het niet vegan ijs en je proeft duidelijk dat het gemaakt is met amandelmelk. Je proeft dus echt wel amandel maar net als met bijvoorbeeld sojamelk, went deze smaak snel. Ik vond het een lekker bakkie ijs maar als je zware hormonale cravings hebt, geeft de reguliere variant wel meer voldoening. Deze is een beetje saai en zelfs een beetje waterig, wel zijn de stukjes brownie goddelijk en mogen die van mij ook wel wat meer voorkomen in het ijs.

Groentepizza´s van Dr Oetker
De groentepizza´s van Dr Oetker werden flink gepromoot en ik was dan ook erg benieuwd. Ik probeerde eerst de variant met spinaziebodem en die viel best wel tegen, de spinaziesmaak was zo sterk en overheersend dat het niet meer lekker was. Ik ben echt dol op spinazie maar i dont know, het was ´m gewoon niet. De variant met bloemkoolbodem daarentegen was een stuk beter, smaakvol en zou ik zeker weer eten.

Vegan Pizza van Domino´s
Over pizza´s gesproken; ik probeerde ook de nieuwe vegan pizza´s van Domino´s. Ik schreef daar een aparte review over die je hier kunt lezen.

Roze Kitkat
Ook naar de nieuwe roze Kitkat was ik zeer benieuwd (te koop bij Albert Heijn). De kleur vond ik geweldig maar de smaak niet heel bijzonder. Eigenlijk gewoon een normale Kitkat alleen dan wat zoeter, bessiger en minder lekker. Voor een coole foto ´issie leuk maar voor de smaak blijf ik gewoon trouw aan de originele Kitkat. Ik kreeg trouwens best wel veel vragen op Instagram en: ja, ik koop dit soort dingen onder het mom van ¨Mira Eats¨.

IJsrollen
Ik probeerde in Den Haag bij Sweet Mirrie´s ijsrollen (je eet wel dat opgerolde ijs wat je nu zo veel op Instagram ziet) en dat was zo ontzettend lekker! Ik nam een ijsje met ananas en munt met een topping van pure chocolade en mango. De ingrediënten waren vers en de smaken ontzettend goed. Mega mega mega aanrader als je in Den Haag bent, jullie weten dat ik een enorme ijsfan ben en echt veel geprobeerd heb maar dit was zeker één van de beste ijsjes ooit.

Dat waren ze weer, mijn ontdekkingen van de afgelopen tijd! Over een maandje ben ik weer bij jullie terug met Mira Eats en geef me vooral een seintje als je wat tofs spot wat ik moet testen:).

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.