Mira Eats

Food | Mira Eats Juli 2018

juli 25, 2018

Een beetje een gekke ¨Mira Eats¨ dit keer. Ik was namelijk de helft van juli op vakantie, waardoor ik voornamelijk buitenlandse ontdekkingen deed. Ik besloot hier toch maar over te schrijven omdat best veel mensen naar Frankrijk op vakantie gaan. Ook in Nederland probeerde ik wat nieuws; namelijk de vega biefstuk van Vivavera. Mira Eats Mira Eats

Madeleines
Ik kende ze van vroeger, Steven had er nog nooit van gehoord dus hopelijk kan ik jullie hier ook mee verrassen. Als je in Frankrijk bent, koop dan eens een zak madeleines (gewoon bij de supermarkt). Deze luchtige cakejes zijn zó lekker, fijn voor mee naar het strand, tussendoor of eigenlijk elk ander moment.

Langoustines
Ik eet weinig dierlijke producten maar verse vis en schaaldieren vind ik erg lekker. In Frankrijk wilde ik dan ook graag eens langoustines proberen. Ik vond ze niet zo spectaculair lekker als ik dacht (ik vergeleek ze met verse kreeft die ik ooit in Panama at), maar lekker waren ze wel:).

Alcoholvrije radler met grapefruit
In Frankrijk stoppen ze, tot mijn grote plezier, overal en nergens grapefruit in. Zo ontdekte ik een alcoholvrij radler achtig biertje, met een toefje grapefruit, heerlijk!

Ben & Jerry´s Topped Chocolate Caramel Cookie Dough
Je kan me anytime wakker maken voor B&J Cookie Dough. Toen ik ontdekte dat er ook een variant was met chocolade-ijs, móest ik die uiteraard proberen. Het was alles wat ik er van verwachte, en nog geweldiger dan je je kunt voorstellen. Mégá lekker, dit wil je echt gaan proeven.

Vivavera Vega Biefstukc
Vol verwachting kocht ik deze nieuwe vegetarische biefstuk, na redelijk wat positieve reviews via Instagram. Bij het bakken viel me al op dat de ¨biefstuk¨ ook echt naar biefstuk ruikt, en dat ze er een soort nepbloed aan toe hebben gevoegd voor een biefstuk effect. Ik weet dat het tussen mijn oren zit, en dat ik tijdens het eten niet net moet doen alsof ik een biefstuk eet. Het smaakte naar een vleesvervanger met de kunstmatige smaak van vlees, niet mijn ding. Als je al langere tijd vegetarisch eet, vind je deze wellicht wel lekker, omdat je niet gaat vergelijken.

Een korte ¨Mira Eats¨ dus, omdat ik in Nederland vrij weinig probeerde en ontdekte. Onder het excuus mom van deze rubriek zal ik komende maand wat beter opletten op leuke nieuwe producten. Uiteraard zijn tips ook altijd welkom!
Heb jij nog wat lekkers ontdekt afgelopen maand?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.