Food | Mira Eats #8

augustus 29, 2017
Daar ´issie weer; Mira Eats! in deze 8e editie laat ik jullie graag weten welke aanraders ik deze maand heb op etensgebied! Je vind in deze rubriek leuke restaurantjes, fijne gerechten en bijzondere supermarktvondsten. De vorige editie kun je via deze link lezen.

 
Bijenkorf – Gevulde avocado
Het restaurant van de Bijenkorf heeft me al vaker positief verrast en zo ook vorige week weer. Ik zag ineens een halve avocado liggen gevuld met zure room, zalm, pesto en nog wat andere dingen als topping. De smaak was lekker maar ik heb ´m vooral in dit artikel gezet omdat ik het heel inspirerend vond. De ingrediënten waren niet heel vers, het had echt beter kunnen zijn maar, ik ga dit zeker thuis na proberen te maken en dan wel vers uiteraard.
Supermarkt – Homemade Bakmixen
Ik kreeg een wel heel leuk pakketje toen in terug kwam uit Roemenië, namelijk een doos vol met bakmixen waar ik allemaal maar water bij hoefde te voegen. Ik maakte onder andere deze Rocky Road taart en heb er een nieuwe favoriet bij.
 
Tankstation – Magnum Kokos
Ik was net geland in Nederland en had enorme zin in een ijsje. Ik besloot bij een tankstation te stoppen en daar wat lekker uit te zoeken. Tot mijn grote geluk zag ik dat er tegenwoordig een Magnum met kokos bestaat. De chocolade is aan de pure kant en het ijs is volgens mij gewoon roomijs met stukjes kokos. Hij smaakt een stuk ¨natuurlijker¨ dan een Bounty ijsje en is wat subtiele van smaak. Ik vond ´m heerlijk en ga deze zeker nog een keer kopen deze ¨zomer¨.
Weinig ontdekkingen deze maand, ik was ook weinig op pad om dingen te ontdekken en als ik wel in andere steden was, at ik bij vertrouwde tentjes. Laat me zeker weten als jullie nog leuke ontdekkingen hebben en dan zie ik jullie over een maandje weer hier voor Mira Eats #9!
Heb jij nog bijzondere dingen ontdekt afgelopen maand?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.