Food | Milka Choco Mix Oreo

maart 7, 2016
Donderdag liet ik jullie mijn pakketje van de bloggers swap zien met daar in onder andere een mysterieus zakje van Milka. Ik snapte niet helemaal wat er nou precies in zat, uiteindelijk bleek dat precies te zijn water op de foto op de verpakking stond, beetje blond. Anyway, ik kende dit dus totaal niet en laat het vandaag aan jullie zien!

Ik snapte het echt niet en dacht eerst dat het Oreo’s met een chocoladelaagje of iets dergelijks waren. In de praktijk bleek het een mengsel van mini Oreo’s, chocoladetabletjes en een soort reuze smarties met creme vulling.
Een fijne afwisselende combi van de mierzoete chocolade en de wat minder zoete Oreo’s. Klinkt gek, want Oreo’s zijn natuurlijk vrij zoet, in vergelijking met de super zoete chocolade dus niet. Ik ontdekte dus dat er ook een variant is met iets wat op Rolo’s lijkt, chocolaatjes, Daim én perziksnoepjes; mocht iemand die ergens zien dan hoor ik het graag en ben ik je eeuwig dankbaar!
Heerlijk zakje om lekker weg te werken voor de tv. Ik kan soms niet kiezen tussen koekjes, chocolade of snoep dus een zakje waar veel verschillende dingen in zitten vind ik ideaal! Je vind dit zakje voor €1,49 bij de Action!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.