Lovechock Mylk

Food | Lovechock Mylk

mei 3, 2016
Lovechock komt met iets nieuws; Lovechock Mylk; het gezonde van rauwe chocolade met alle fijne stoffen die pure cacao bezit maar dan met de romige smaak van melkchocolade. Ik ben geen fan van rauwe chocolade door de scherpe smaak, wel van melkchocolade. Ik was dan ook zeer benieuwd of dit iets voor mij zou zijn!

Lovechock Mylk

Mylk heeft zijn romige smaak te danken aan aan hazelnoten en is dus nog steeds volledig vegan én bevat minder suiker dan gewone chocolade. Om te beginnen zijn er twee smaken; Cranberry/Buckweit(glutenvrij) en Almond/Mulberry. Vooral naar die laatste was ik het meest benieuwd, ik ben dol op amandel!

De verpakking

Qua uiterlijk scoort Lovechock sowieso hoge punten. Zowel de verpakking als de reep zien er geweldig uit en in elke verpakking vind ik nog een briefje met een mooie spreuk. Leuk feitje: normaal word bij het maken van chocolade de cacao erg verhit, hierbij gaan veel van de krachtige eigenschappen die cacao van nature bezit verloren. Bij rauwe chocolade word de cacao niet zo enorm verhit waardoor dus de goede eigenschappen van het product behouden worden.

 

De smaak

Ik ben eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld door de smaak. misschien had ik ook te veel verwacht. Ik vind de repen wel romiger dan normale rauwe chocolade maar het komt voor mij niet in de buurt van melkchocolade. Sidenote hierbij is wel dat ik niet van pure chocolade hou en dat de repen vol en krachtig van smaak zijn. De ingrediënten zijn goed te proeven en vooral de amandelen zijn erg smaakvol.

Eindoordeel

Ik had denk ik enorm verwacht dat het naar melkchocolade zou smaken maar dat is niet het geval. Toch zijn het prettige en smaakvolle repen, als we niet walgt van puur dan zou ik deze ook zeker aanraden! Je vind Lovechock Mylk voor €3,99 bij bio winkels en natuurvoedingswinkels.

Heb jij Lovechock Mylk al eens geproefd?

Dit artikel ziet er misschien iets anders uit dan je van Mira Tells gewend bent. Ik ben in maart 2018 overgegaan naar een nieuwe website en sindsdien bezig met ruim 1000 artikelen handmatig bijwerken en updaten. Wordt aan gewerkt dus ?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.