Food | Lifefood Rauwe Chocolade 80% + Win!(GESLOTEN)

oktober 12, 2015
In mijn pakket van Lifefood dat jullie vorige week zagen zat onder andere deze chocoladereep met 80% cacao. Nu ben ik geen fan van pure chocolade, Steven wel dus we probeerden de reep samen. Mocht je het vorige week niet meegekregen hebben; je kunt een mega pakket vol raw food winnen, meer over die actie vind je onderaan dit artikel.

Chocolade is naast dat het ontzettend lekker is ook nog eens enorm gezond, tenminste de rauwe variant dan. Omdat de chocolade van Lifefood gemaakt word van gedroogde cacaobonen in plaats van geroosterde, blijven er 300 voedingsstoffen bewaard met daarin onder andere vitaminen en mineralen. De chocolade is vrij van bewerkte suiker en melk en gezoet met rauwe agave nectar.
De verpakking vind ik echt prachtig, mooi gedaan met die “ogen”, ook de reep zelf ziet er prachtig uit! De smaak is echt mega puur, best wel scherp vond ik. Ondanks dat puur niet mijn favoriet is kan ik wel proeven dat deze chocolade van goede kwaliteit is. Steven houdt wel van puur en vond ‘m lekker maar wel te scherp, iets té puur dus. Hij is enorm smaakvol en geen reep die je in 10 minuten weg eet, zeker een aanrader voor de échte liefhebbers van puur! Je vind de reep op de webshop van Lifefood voor €4,90, met de code “Mira2015” krijg je daar 20% korting op je bestelling:).

En..zoals beloofd kunnen jullie deze reep en een berg ander eten winnen. Ik schreef vorige week een artikel over mijn pakket, te vinden via deze link. Onderaan dat artikel vind je de voorwaarden van de winactie en kun je meedoen via een reactie. Ik ga nog één product uit het pakket uitgebreid reviewen en dan wordt er eind oktober een winnaar getrokken!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.