Food | Ik probeerde de nieuwste Tony’s Chocoladereep & jij kunt ´m winnen! (WINACTIE GESLOTEN)

januari 23, 2018
Gisteren kwam Tony’s Chocolonely met het nieuws naar buiten dat er een nieuwe reep was, speciaal voor Pasen. Wellicht wat aan de vroege kant, maar ik wilde ´m toch graag zo snel mogelijk proberen! Omdat ik toch een reep wilde kopen voor dit artikel, besloot ik er meteen twee mee te nemen en er eentje weg te geven aan één van jullie. Geen super mega spectaculaire prijs maar je hoeft er ook weinig voor te doen. Mocht je hier alleen voor de winactie komen, scroll dan even naar onder, daar vind je alle info!

Een Paasreep dus, best cool. De reep is gemaakt van de welbekende Tony’s Fairtrade melkchocolade en bevat stukjes merengue en citroen. Een frisse smaakcombinatie die niet alleen heel goed bij Pasen past, maar die mij ook nog eens heel lekker lijkt!
De reep heeft ook nog wat bijzonders; in het midden zit namelijk een paasei die je uit kunt breken. Toen ik dit last dacht ik eerst dat er een chocoladepaaseitje van Tony’s midden in de reep zou zitten, maar het is dus alleen de vorm van een ei. Een ¨echt¨ paaseitje in de reep vind ik overigens een briljant idee dus Tony’s, kan dat volgend jaar?
Ik ben me trouwens bewust van de vingerafdruk op de reep en zal volgende keer even braaf met handschoenen mijn reep uitbreken ;).
Hoe smaakt ´ie?
En dan het allerbelangrijkste: hoe smaakt ´ie? De merengue heeft geen hele specifieke smaak maar is qua structuur wel een fijne, luchtige toevoeging. De citroen proef je duidelijk maar niet te overheersend en te zuur, lekker! Ik vind de smaak zo niet heel uitgesproken maar echt heel erg subtiel. Ik dacht eerst mwah, maar toen ik meer van de reep ging eten bleek dat subtiele juist wel fijn te zijn, anders werd de citroen zo overheersend. Lekkere reep dus die denk ik bij veel mensen in de smaak gaat vallen, je hoeft in ieder geval echt niet bang te zijn voor een zure citroensmaak.
Je vindt de reep dus vanaf nu bij onder andere de Wereldwinkel en diverse supermarkten, hij kost €3,29 (prijzen kunnen afwijken).

 

Wat moet je doen om te kunnen winnen?
– Laat een reactie achter waarin je aangeeft dat je mee doet. That´s it. Volgen op Instagram vind fijn, ook als je dit niet doet maak je gewoon even veel kans.

Overige voorwaarden:
– Zorg dat je bereikbaar bent. Anonieme reacties kan ik niet traceren, zorg dus dat je een geldig mailadres in het daarvoor bestemde vakje invult of dat ik je via social media kan vinden.
– De winactie loopt tot 04-02-2018 18:00. Ik trek die avond een (willekeurige) winnaar en zal de reep z.s.m. naar je opsturen.
– Het heeft geen zin om berichten te gaan sturen over de winnaar. Ik neem persoonlijk contact om met de winnaar en als hij of zij het leuk vindt, vermeld ik de naam op Instagram Stories. Mocht er iemand winnen die anoniem wil blijven, dan is de winnaar voor de andere deelnemers dus onbekend.

Laat dus snel een reactie achter als jij chocolade wilt winnen!


Meer food-artikelen lezen? Klik hier!

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.