Food | Ik ontdekte een hele toffe chocoladereep en jij kunt ´m winnen!

mei 2, 2018

Een paar dagen gelden wandelde ik door de Lidl op zoek naar de nieuwe producten voor de Caribische week. Het bleek dat ik verkeerd in de folder had gekeken en dat deze producten morgen pas in de winkel liggen. In het schap waar ik de Caribische producten hoopte aan te treffen zag ik wel wat restjes staan van andere themaweken, waar onder de melkchocolade met tortillachips. Hoe kan dit in godsnaam een restje zijn, iedereen wil dit toch? Ik besloot er twee mee naar huis te nemen, één om te testen en één om weg te geven.
Ik kan hier een heel lang verhaal van maken maar dat ga ik niet doen. De reep bevat stukjes tortilla chips én, zo lees ik later pas op de achterkant, stukjes geroosterde gezouten mais. Dat laatste proef je dan ook voornamelijk in de reep. Ik had verwacht en gehoopt echt meer stukjes tortilla chips aan te treffen maar dat valt wat tegen, ik proef vooral de geroosterde mais. Hele lekkere reep, een fijne combi en alle smaken kloppen goed, alleen heel anders dan verwacht. Wellicht is de reep ook in jouw Lidl nog te vinden bij de restanten, hij kost €1,39 en is dus niet te vinden in het vaste assortiment.

Wat moet je doen om te kunnen winnen?
– Ga naar mijn Instagram, volg me als je dat nog niet deed en laat een like + reactie achter onder de foto van de reep. Door iemand anders te taggen onder de foto krijg je een extra kans. That´s it.

Overige voorwaarden:
– Sorry als je geen Instagram hebt. Ik probeer mijn winacties te verdelen over verschillende platformen en deze keer heb ik voor Instagram gekozen.
– De winactie loopt tot 10 mei 2018 18:00. De winnaar krijgt uiterlijk 12 mei bericht en mag anoniem blijven als hij of zij dat wilt. Ik kies via een programma een willekeurig persoon die gaat winnen.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
– Ik ga voor een reep van €1,39 geen dure Track&Trace code aanvragen maar verzend ´m gewoon met brievenbuspost. Mocht je reep kwijtraken dan vind ik dat mega vervelend maar dan kan ik helaas niks voor je doen.

Mocht je heel veel van eten houden en graag een leuke korting willen, check dan vooral dit artikel. Verder hoop ik dat jullie allemaal gezellig mee gaan doen!
Wie wil deze reep graag winnen?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Beauty | Yves Rocher Maracuja Limited Edition Producten - Mira Tells

    […] heb je mijn winactie al […]

    maart 21, 2022 at 4:40 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.