Food | Hands Off My Chocolate 70% en 85% cacao

november 4, 2016
Ik liet jullie al eerder lezen over dit fijne Belgische melk, alleen dan de melkchocolade. Dit leuke merk (wie wil er nou chocolade delen?) maakt niet alleen lekkere melkchocolade maar ook smaakvolle pure chocolade. Ik heb natuurlijk zelf getest maar omdat ik echt niet van puur houdt ook medetesters ingeschakeld om een eerlijke mening te kunnen geven.

Hands Off maakt gebruik van eerlijk verbouwde cacao, de boeren krijgen prima betaald en werken in goede omstandigheden. Ik vind zelf eerlijke chocolade altijd net wat fijner eten en tegenwoordig is het ook prima te vinden voor een schappelijke prijs. De makers van Hands Off vonden het maar niks dat iedereen al de hele dag bezig is met anderen en met delen, daarom is het met deze reep dan ook geoorloofd om lekker een momentje voor jezelf te pakken, ik ben voor.

 Over de ronde vorm is trouwens nagedacht; deze vorm past volgens de makers het beste in je mond en is makkelijk te breken. Op elk rondje staat trouwens ¨mine¨ of ¨not yours¨, briljant.

Beide repen zijn ontzettend smaakvol, 85% procent vonden de puurliefhebbers geweldig, ik vond ´m echt veel te heftig. Ook 70% viel goed in de smaak, eigenlijk bij iedereen, voor een pure reep vond ik ´m eigenlijk best wel zoet. De 85% is echt voor de die-hard puurlovers, 70% is een stuk toegankelijk als je het mij vraagt en ook lekker om te combineren met een gezond ontbijtje of als redelijk verantwoorde snack. Een reep kost €1,89 en is onder andere verkrijgbaar bij Jumbo.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.