Food | Friet met Chocoladesaus?

mei 10, 2017
Normaal zou ik een ontdekking als deze in Mira Eats aan het einde van de maand plaatsen. Echter, is deze topper maar tijdelijk verkrijgbaar en is het wel zo bijzonder dat ik jullie graag nu al vertel over deze release.


Maandagochtend was ik te gast bij de Frietboutique, in Amsterdam-Zuid. Samen met Hands Off My Chocolate hebben ze een frietje ontwikkeld met chocoladesaus.
Ik kende deze combi al wel van vrij lang geleden en ging maandag dus zonder angstige voorgevoelens proeven. MIjn omgeving reageerde wisselend; de een leek het geweldig, de ander leek het vreselijk.
Ik vind het lekker, dat is een zekerheidje. De friet van Frietboutique is heel erg goed, de chocolade van Hands Off ook en de combi is top. Hartig, zout en zoet is wat mij betreft een topcombinatie. Ook voor de mensen die het totaal niks lijkt; gewoon even proeven, het is minder raar dan je denkt.Wel zou ik aanraden het frietje van zo’n €4 met iemand te delen, het vult enorm.
Aanrader dus en echt heel leuk om even te gaan proeven als je in Amsterdam of Rotterdam bent, de chocofriet is nog tot 8 juni verkrijgbaar.
Willen jullie dit gaan proberen?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.