Food | Flying Tiger Chocoladerietjes

december 14, 2015
Soms kom je van die dingen tegen die je bij voorbaat al geweldig vind, deze chocoladerietjes vallen in die categorie. Met deze rietjes tover je in no-time je melk om in chocolademelk, woohoo!

Voor €1 heb je 6 rietjes. Niet iets om altijd je chocolademelk mee te maken maar wel heel leuk voor een feestje. Je stopt het rietje gewoon in je glas melk (niet knippen, geloof je, die neiging ga je krijgen) en je melk smaakt vanzelf naar chocola. In het begin blijft je melk wit maar door aan het rietje te zuigen gaat de melk langs de chocoladebolletjes en proef je chocolademelk. Langzamerhand lossen de bolletjes ook op en wordt je melk ook bruin.
Op deze foto kun je de rietjes beter zien. Het zijn plastic rietjes gevuld met chocoladebolletjes. Door kleine openingen boven en onderin de rietjes gaat de melk dus door het rietje heen, langs de chocolade je mond in, zo simpel maar zo slim bedacht.
Ik vind het een erg leuk concept en erg makkelijk in gebruik. Omdat wij maar af en toe chocolademelk drinken zou ik deze best opnieuw aanschaffen. Als je een grootverbruiker bent dan kun je beter voor een literpak échte chocolademelk gaan, wordt toch een beetje prijzig anders. De chocolademelk smaakt overigens prima, wel heel zoet!
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.