Food | Fitshe Vegan Bars & Goalplanner WINACTIE

juni 11, 2017
 Vandaag wil ik jullie voor de verandering eens wat gezonds laten zien. Ik probeerde de afgelopen week deze vegan bars van Fitshe en vertel jullie vandaag hoe ze smaakten én ik mag een van jullie een heel leuk pakketje weg geven.

Fitshe maakt 100% natuurlijke producten waarmee ze je willen stimuleren om hun grenzen te verleggen e het maximale uit zichzelf te halen. De producten van Fitshe bevatten geen kunstmatige toevoegingen en dragen bij aan een gezonde levensstijl. Bij Fitshe geloven ze dat een goed en gezond eetpatroon je kan helpen bij het optimale uit jezelf te halen en je doelen te bereiken.  Met #raisethebar praat je mee over het verleggen van grenzen en laat je je inspireren door anderen.
Omdat mijn lichaam me nogal eens in de steek laat, weet ik als geen ander hoe voeding bij kan dragen aan goed functioneren. Om eerlijk te zijn denk ik dat het het gezondste zou zijn voor mij om veganistisch te eten, echter, dat vind ik best wel een ding dus daar is het nu nog niet de tijd voor. Ik werd door Fitshe gestimuleerd om weer actiever aan de slag te gaan met mijn lichaam en probeerde deze drie verschillende repen met veel plezier uit.
Vegan Energy Boost Crunchy Raw Chocolate €29,95/12 stuks
Deze energie reep zit vol vegan proteïnen uit noten, pinda’s en pompoenzaad. Een ideale snack door de weinige calorieën tussen de maaltijden door als je nog even door moet of voordat je gaat beginnen aan je workout. De reep word op smaak gemaakt met cacao nibs, amandelen en gedroogd fruit. In een reep zit 8 gram proteïnen en 171 calorieën.
Ik ben nooit een hele grote fan geweest van vegan repen door de zompige structuur, Fitshe heeft me nu enigszins overtuig. Deze reep is niet zompig, ik zou ´m bijna krokant noemen en zit boordevol smaak.
Vegan Protein Bar Dark Chocolate & Indian Spices €29,95/12 stuks
Ook deze reep zit vol proteïnen uit noten, pinda´s, pompoenzaad en rijst. De reep is een goede toevoeging aan je dagelijkse inname van proteïnen en ideaal om na het sporten te eten om spierherstel te bevorderen. De smaak word gemaakt door gedroogd fruit, onder andere mango en goji bessen, Indiase kruiden zoals gember en kaneel. Last but not least iets waar ik heel gelukkig van word; de reep is omhuld met 73% pure chocolade. In elke reep vind je 12 gram proteïnen en 196 calorieën.
Ik vind deze beduidend lekkerder dan de voorgaande reep. De kruiden zijn goed aanwezig maar zeker niet te sterk, ook lekker als je niet zo’n kruidig type bent. Mijn aversie tegen pure chocolade was ook plotseling verdwenen, het dunne laagje is qua smaak een enorme aanvulling op de kruidige reep, erg lekker.
Vegan Protein Bar Dark Chocolate & Green Power €29,95/12 stuks
Naast de gebruikelijke proteïnen zoals in voorgaande repen is ook deze reep ideaal voor na je workout om je spieren te helpen herstellen. Gedroogd fruit, spirulina en chlorella zorgen voor een hele bijzondere smaak, gecombineerd met wederom een dun laagje pure chocolade. Deze variant bevat  12 gram proteïnen en 195 calorieën. De smaak is lastig te omschrijven en klinkt misschien een beetje enig, maar eigenlijk best wel lekker.
Een van jullie kan een tof pakketje winnen met van elke smaak 2 repen en een hele toffe goalplanner die ik hier onder nog een klein beetje laat zien.
Wat moet je doen om kans te maken?
– Vul onderstaand formulier in.
– Laat een comment achter wat #raisethebar voor jou betekent
De winnaar krijgt dus een pakketje met 6 repen en dit toffe boekje. Deze mooie roze goalplanner helpt je bij het behalen van je doelen op lange termijn en je dagelijkse doelen. Een fijne leidraad om alles een beetje bij te houden en je dagen efficiënter in te delen.
De winactie loopt tot volgende week maandag 19 juni 2017 18:00 uur.  Fitshe kiest een winnaar uit de comments, ik maak deze bekend op Instagram stories, het pakketje krijg je dan zo snel mogelijk thuisgestuurd:). Mocht je niet winnen en toch graag de repen willen bestellen, dan kan dat via de webshop van Fitshe, een starterspakket met 6 repen kost daar €14,95.
Wat betekent #raisethebar voor jou?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.