Food | Een nieuwe Tony´s!

juni 5, 2017
Yeah! Het estafettestokje word weer doorgegeven en het is weer tijd voor een nieuwe, tijdelijke reep. Dit keer een zomerse variant met melkchocolade en twee verschillende soorten fruit. Natuurlijk móest ik ´m proberen en vertel ik jullie graag meer.

De vorige reep, Melk Kaneelbiscuit, maakt nu plaats voor Melk Meloen Framboos, een combinatie die heel erg zomers klinkt. Deze reep blijft een halfjaar in de schappen liggen en maakt dan weer plaats voor een nieuwe combi. Ik ben in ieder geval blij dat het weer een reep met melkchocolade is, dat vind ik nou eenmaal het lekkerste.

 

Nu zie ik in deze reep in ieder geval voldoende stukjes, ik hoef niet te zoeken en dat is geen goed begin. Bij het proeven merk ik direct framboos op, lekker zoet maar geen chemische smaak. De stukjes fruit zijn een beetje knapperig en lossen op, op je tong. Naar de meloen moet ik echt even zoeken qua smaak, die komt vooral naar voren in de nasmaak en is niet heel erg aanwezig.
De fruitcombi maakt deze reep lekker zomers en ik ben tevreden, als had de meloen van mij wel wat meer aanwezig mogen zijn. Geen supertopper maar wel gewoon een lekkere reep die je eigenlijk even geproefd moet hebben voor er weer een andere komt. Je vind ´m het komende halfjaar exclusief bij Albert Heijn voor €3,19.
Hoe lijkt jou deze smaak?
 
Meer Tony reviews?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.