Food | Eat Natural Repen (Glutenvrij)

februari 20, 2017
Onlangs kwam er een wel heel riant pakket binnen. Ik kreeg een enorme doos met allerlei glutenvrije producten. Een deel van die producten waren deze repen van Eat Natural. Ik ben al tijden fan van Eat Natural en had alle repen in dit artikel nog nooit eerder geprobeerd. Ik laat ze jullie met heel veel plezier zien.

Ik heb al deze smaken natuurlijk geprobeerd, soms met heel veel plezier, soms met wat minder. Eat Natural is niet suikervrij maar wordt wel gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ook bevatten de repen geen conserveringsmiddelen. Mijn ultieme favoriet is de oranje reep die je in dit artikel niet ziet, dit is een variant met yoghurt, abrikoos en amandel, echt heel smaakvol.
High Omega-3 Chocolate Chunks, Peanuts & Seeds
Deze reep is rijk aan omega-3 en bevat ontzettend veel vezels, echt een voedende reep dus. Ook heeft ´ie een laag zoutgehalte en zijn er geen dierlijke producten te vinden in de reep
Ik vind het niet de beste smaak ooit maar wel een prima reep. Ik vind de chocolate chunks heel lekker, de rest van de reep ook maar de pinda’s niet geweldig. Ik vind pinda’s niet vies maar ook zeker niet heel lekker, al met al is het wel een hele smaakvolle reep in de zin dat je veel verschillende smaken goed proeft.
High In Fibre Apple, Ginger & Dark Chocolate
Ook deze reep zit vol vezels en heeft een laag zoutgehalte. De reep is verrijkt met intense pure chocolade en perfect geschikt voor vegetariërs. 
Deze reep vind ik helaas niet lekker en dat ligt gelukkig niet aan de kwaliteit van de reep. Ik ben dol op appel en die is goed te proeven. Echter proef ik ook gember en pure chocolade heel erg en dat vind ik niet zo lekker. Dit is een vrij intense reep met smaken die niet iedereen zullen aanspreken.
Extra Proteïn Maple Syrup, Pecan & Peanuts
Wederom een reep met een laag zoutgehalte, dit keer mét extra proteïnen. Ideaal voor de actievelingen en de sporters onder ons dus. Deze reep bestaat voor 70% uit noten en zaden en is net als de anderen glutenvrij en vega proof.
Ook deze vind ik prima maar niet geweldig. Ik moet eerlijk zeggen dat ik gewoon verwend ben door de heerlijke reep met yoghurt en abrikoos. Als een reep geen chocolade in zich heeft, vind ik het lastig om de reep echt lekker te vinden merk ik en moet het echt een topreep zijn.
Lower Calorie Bar Yoghurt & Apricot
Deze serie repen is ideaal voor de mensen onder ons die op de calorieën letten, 110 calorieën per reep, ongeveer de helft minder dan de reguliere repen.
Deze reep is gemaakt van glutenvrije haver, cornflakes en gepofte rijst. Verder vind je in deze topper gedroogde abrikozen, geschaafde kokosnoot, cranberry’s, paranoten, chiazaad, pompoenpitten en een laagje yoghurt.
Dit was natuurlijk een beetje een gevaarlijke reep omdat ´ie me enorm doet denken aan mijn favorietje, de verwachtingen waren dan ook hoog. Ik vind ´m heel erg lekker, niet zo lekker als mijn favoriet maar zeker lekker. Lekker veel abrikoos, lekker vullend en fijn met die yoghurt, mijn favoriet!
Lower Calorie Bar Dark Chocolate
Wederom een calorie arme reep van gepofte rijst, gedroogd fruit, abrikozen, krenten, cranberry’s, amandelen, pinda’s, geschaafde kokosnoot en een laagje pure chocolade.
Tegen deze reep keek ik een beetje op in verband met de pure chocolade. Eigenlijk vond ik ´m best wel lekker en viel het puur gehalte me best wel mee. Lekker vullend en lekker met die kokos.
Lower Calorie Bar Cacao & Ginger
Wederom glutenvrije haver, gepofte rijst, gedroogde abrikozen, geschaafde kokos, sultana´s en cashewnoot. Als bijzonder extraatje is aan deze reep gember toegevoegd in combinatie met cacao poeder.
Ik vind deze niet fantastisch. De gember is mij wat te veel aanwezig maar verder vind ik het een prima reep.
Heel fijn om weer wat andere repen van dit fijne merk te proberen en ik heb zeker lekkere repen ontdekt. Mijn favoriet is nog niet overtroffen maar ik ben weer een klein beetje meer fan geworden van Eat Natural. De repen zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn, een 3-pack kost daar ongeveer €2,89, een losse reep ongeveer €1,50.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.