Food | De 10 meest gestelde vragen (aan mij) over eten!

april 25, 2018

Dagelijks krijg ik flink wat vragen in mijn mailbox of via social media. Ik probeer alle vragen persoonlijk te beantwoorden maar sommige vragen komen zo vaak terug dat ik ze besloot te bundelen in een artikel. Dit keer alle vragen over een onderwerp waar ik erg van hou, en waar jullie ook erg nieuwsgierig naar zijn: eten.

Eet je vegetarisch of veganistisch?
Nee. Ik eet een aantal keer per jaar vlees en soms zuivel. Ik vind het zelf vooral belangrijk om bewust om te gaan met het eten van vlees en hoe een ander eet moet ´ie lekker zelf weten. Wel zou ik graag willen dat mensen over het algemeen zich wat meer zouden verdiepen in de bio-industrie en het milieu, maar nogmaals; iedereen moet doet waar ´ie zich prettig bij voelt.

Hoe kan je zo veel snoep eten en toch dun blijven? Sport je heel veel?
Sorry voor de mensen die vechten tegen de kilo´s maar ik sport vrijwel niet en eet alles wat ik lekker vind. Ik heb heus wel vetjes op bepaalde plekken maar ook een slanke bouw en een snelle stofwisseling.

Als je nog maar één ding zou mogen eten de rest van je leven, wat zou dat dan zijn?
Super moeilijke vraag dit, ik ben op zo veel dingen echt gek. Ik zou denk ik gaan voor sushi, niet mijn grootste verslaving maar als ik nog maar 1 ding mag dan is sushi wel voedzaam en ook wel afwisselend (mits ik natuurlijk meerdere soorten sushi mag eten). Echt lievelingseten heb ik niet, al vind ik spruiten wel echt fan-tas-tisch (raar he?).

Waar ontbijt je mee?
Twee bruine boterhammen met Nutella en een kopje thee.

Heb je afvaltips?
Lastige vraag maar wel een die ik vaak krijg. Ik kan er niet heel erg over meepraten omdat ik nooit geprobeerd heb af te vallen maar allereerst zou ik sowieso frisdrank skippen en alleen water drinken en heel veel gaan bewegen.

Wat lust je absoluut niet?
Ik vind gebakken tomaten echt heel vies.

Wat is je favoriete restaurant?
Wagamama vind ik echt heel lekker! Verder zijn Rosa´s Cantina in Amsterdam en Amigo in Arnhem ook aanraders.

Wat is je favoriete ijsje?
Softijs met spikkels!

Wat wil je graag nog een keer bereiden?
Macarons! Dat is me tot op heden niet gelukt.

Eet je echt alles op wat je op je Instagram laat voorkomen?
Ja, sowieso ben ik geen fan van eten alleen voor een foto gebruiken en daarna weggooien en ik hou gewoon van lekkere dingen.

Deze vragen krijg ik dus het meest, mocht je andere vragen hebben dan kun je ze me uiteraard altijd stellen:). En uiteraard heb ik ook weer een vraag voor jullie..
Wat is je favoriete eten?

ps. doe jij al mee met mijn winactie?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Lotje

    Yay for softijs met spikkels! Mijn lievelingseten is pasta!

    april 25, 2018 at 2:55 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.