Food | De lekkerste “goede” snacks

januari 15, 2017
Voor mijn blog heb ik inmiddels flink wat eten geprobeerd, zowel gezonde als hele ongezonde dingen. Vandaag laat ik jullie een aantal favorieten zien die niet allemaal heel gezond zijn maar wel op een of andere manier goed zijn. Hier boven zie je in ieder geval mijn laatste ontdekking; de gedroogde fruitsnacks van Nada. Bij elk product kun je op de naam klikken om meer te weten te komen.

Nou is popcorn op zich al een redelijk verantwoorde snack natuurlijk, deze wordt ook nog eens met de hand gemaakt, met zuiver natuurlijke ingrediënten. Ik hoop nog steeds de smaak met kokos in Nederland te vinden maar deze met zowel zoete, als zoute popcorn vind ik ook lekker!
Een van mijn lievelings snoepjes! Deze snoepjes zijn veganistisch, glutenvrij, lactose vrij en bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ik vind ze ontzettend verslavend!
Dit bio merk maakt verschillende snoepjes waarvan deze dino’s mijn ultieme favoriet zijn. Super smaakvol en ook leuk om naar te kijken!
Deze koekjes zijn smaakvol en hebben bijzondere combi’s. De variant met grapefruit en butterscotch vind ik geweldig!
Deze kun je zo gezond of ongezond maken als je zelf wilt, lekker zijn ze in ieder geval! Als je liever iets hartigs zelf wilt maken dan zijn deze groene asperges misschien wat voor jou.
Deze muesli balletjes vond ik een groot succes. Dit was eigenlijk een van de eerste gezonde snacks die ik echt heel erg lekker vond, jammer dat ze zo prijzig zijn.
Ook de komende tijd hoop ik weer veel lekkere dingen te ontdekken. Ik heb het een en ander liggen om te proberen, zowel verantwoord als niet zo verantwoord;)
Wat zijn jou favoriete snacks?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.