Cocio Chocolate Milk

Food | Cocio Chocolate Milk

februari 4, 2016
 Jippieee, nog een foodreview deze week! Tenminste, ik vind dat leuk, jullie hopelijk ook. Vandaag een product dat ik al vrij lang wil proberen; mede door het mooie flesje natuurlijk. Deze Cocio Chocolate Milk bestaat uit slechts 3 ingrediënten en heeft al meer dan 60 jaar dezelfde verpakking, ik probeerde de normale en de extra sterke variant.

Cocio Chocolate Milk

Super uitgebreid kan ik deze review niet maken want de chocomel heeft slechts 3 ingrediënten; melk, cacao, en suiker. Er is dan wel suiker toegevoegd maar dit drankje  bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals geur- kleur- en smaakstoffen. Ruim 60 jaar geleden werd dit product in Denemarken op de markt gebracht, het design van het flesje en de samenstelling van het product is nooit meer gewijzigd. Niet heel gezond, door de suiker, maar wel een product waarbij je weet waar je aan toe bent.

De smaak

Het drankje smaakt basic, maar heel erg lekker. De chocolademelk is romig, maar niet vettig en ondanks de toegevoegde suiker zeker niet te doet. De substantie is wat dikkig, dit vind ik zelf altijd bij chocomel horen en lekker aanvoelen bij het drinken.

De verschillen

Naast de gewone variant bestaat er deze “dark” en een “one” variant. Die laatste is een soort light versie, deze dark bevat meer cacao en heeft een intense smaak. Hij is net zo romig als het origineel maar smaakt want intenser naar cacao en is net wat minder zoet, lekker!

 

Eindoordeel

Ik vind het lastig een favoriet te kiezen; beide zijn zo lekker en het hangt er net vanaf waar ik op dat moment zin in heb. Ik ben absoluut fan van Cocio, hierbij speelt ook mee dat ik het heel prettig vind als ik weet wat ik naar binnenwerk. Als je proeft hoe lekker een drankje kan zijn met maar slechts 3 ingrediënten dan snap je niet meer waarom andere mensen zo veel zooi toevoegen, nergens voor nodig wat mij betreft. Een flesje kost €1,29 en is te vinden bij onder andere Jumbo.

Kende jij Cocio Chocolate Milk al?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.