Food | Bionina Lady Pink Grapefruit

mei 4, 2015
Drinken blijft altijd een beetje een dingetje, bij mij dan. Ik wil veel drinken voor mijn huid en tegen de hoofdpijn, wil niet te veel frisdrank maar na 6 glazen water ben ik er ook wel een beetje klaar mee. Ik ben altijd op zoek naar alternatieven die lekkerder zijn dan water maar niet meteen een halve kilo suiker bevatten.

Bionina is een merk dat frisdranken maakt met biologische ingrediënten en zuiver mineraalwater. Er zijn geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd en ook niet onbelangrijk; de verpakking is geweldig!
Grapefruit bevat van nature een bom aan vitamine C en anti-oxidanten en heeft een zacht-bittere smaak.
Je vind Bionina ook in de varianten bloedsinaasappel, granaatappel & cranberry en citroen maar grapefruit blijft toch mijn favoriet. Grapefruit is wel een smaak waar je van moet houden, deze is zeker wat zoeter dan andere grapefruit dranken. Het zijn wel grote blikken voor zo’n aanwezige smaak, ik vind ‘m soms tot ongeveer 3/4 super lekker maar daarna word het net iets te veel, gezellig delen is dus een goede optie:) Een blikje kost ongeveer €2 en is de koop bij Ekoplaza, Marqt, Deen en verschillende lunchrooms.
Ik ga ondertussen even een nieuwe voorraad halen;)
Houden jullie van grapefruit?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb ter review.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.