Drop

Food | Biologische Drop van Oldtimers

februari 15, 2016
Zoet, zout, en honing zijn de 3 favoriete smaken drop van ons Nederlanders. Ondanks dat het biologische assortiment in de supermarkten steeds groter wordt was het tot op heden best lastig om biologische dropjes in deze populaire smaken te vinden. Oldtimers komt nu met 3 biologische smaken drop waarbij je alleen proeft wat er in hoort te zitten! Mijn favoriete smaak is honing maar voor dit artikel probeerde ik Zuiver Zoete Tractor Drop en Ziltig Frisse Robben Drop.

Dropliefhebber

Ik ben geen extreme dropliefhebber omdat ik soms migraine krijg als ik het eet, dit schijnt door het zout te komen. Bij sommige dropjes heb ik het niet, ik heb het idee dat hoe meer troep in het dropje; hoe sneller ik hoofdpijn krijg. Bij het testen van dropjes is dit dan ook zeker een punt waar ik op let. Vooraf was ik het meest benieuwd naar de Robbendrop, ziltig; wat moet ik me daar bij voorstellen?

 

Tractordrop

Wie Oldtimers een beetje kent weet wel dat iedere dropsmaak zo zijn eigen verhaal heeft; ook hier is dat weer het geval. Of het echt waar is allemaal betwijfel ik ten zeerste maar het is wel leuk om te lezen. De Tractordrop is een zoete drop met een toefje zoethout en ik ben fan! Ik had een vrij simpel zoet dropje verwacht maar hij doet me een beetje denken aan de Scheepsknopen van dit merk, zoet, niet té zoet en de zoethout is goed aanwezig, zeer verslavend!

 

Robbendrop

Hier was ik erg benieuwd naar, ik wist ook niet echt wat ik me most voorstellen bij zilte drop. De drop is zoet, maar ook zout en smaakt flink naar zoethout. Een bijzonder dropje en ik heb nog nooit iets geproefd wat er op lijkt. Ik vind deze lekker maar de smaak is erg intens, dit is geen doosje wat ik in een dag leeg eet, de Tractordrop komt daar meer voor in aanmerking!

Eindoordeel

Ik ben fan, zeker van de Tractordrop! Robbendrop is ook heerlijk maar niet om te “binge-eaten”. Volgens Oldtimers zit er alleen in deze dropjes wat nodig is en dat proef je. De dropjes hebben een intense smaak en nog geen 10 ingrediënten waarin geen zooi terug te vinden is. Na een halve doos had ik nog steeds geen migraine dus de dropjes zijn op alle vlakken geslaagd voor de test! Je vind ze voor €2,49 bij Albert Heijn.

Heb jij de nieuwe drop van Oldtimers al geproefd?

*Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.