Food | Aspire Health Drink Mango

oktober 19, 2016
Eind augustus schreef ik al over Aspire, dat viel toen redelijk tegen alleen gaf ik wel aan dat ik dit merk nog een kans wilde geven als ik een andere smaak tegen kwam. In de Healthbox die ik jullie gisteren liet zien zat een blikje met mango. Ik ben dol op mango en besloot Aspire een tweede kans te geven.

Aspire maakt gezonde drankjes die op basis van groene thee helpen om lichaamsvet te verminderen. Ook wordt naast de versnelde vetverbranding de eetlust onderdrukt en bevat het natuurlijke cafeïne, ongeveer even veel als een gewoon kopje koffie. Nou maak ik me niet echt zorgen om lichaamsvet maar gelukkig heeft Aspire nog meer voordelen die wél bij mij passen. Zo bevatten de blikjes geen calorieën, geen suiker en geen vet.

De smaken die ik voor het vorige artikel probeerde waren niet vies, ik vond de overheersende groene thee juist erg lekker, ik had alleen meer verwacht. De groene thee was erg aanwezig en de andere smaken niet echt en dat vond ik zonde.

 Deze variant met mango vind ik al beter dan de andere smaken maar ook hier is het echt zoeken naar een vleugje mango. Ik snap dat Aspire natuurlijk op bepaalde ingrediënten aangewezen is omdat het een drankje is zonder suiker en calorieën, echter, puur op smaak afgaande vind ik dit ook geen aanrader. Mocht je toch geïnteresseerd zijn dan vind je de blikjes Aspire voor €1,90 bij onder andere DA en Holland&Barret (ook online).

*Dit artikel bevat affiliate links.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.