Food | AH Pindakaas met Cacao

maart 21, 2016
Op Instagram vroeg iemand of mensen ervaring hadden met deze choco-pindakaas van Albert Heijn. Mijn interesse was gewekt en ik besloot het te gaan proberen! Albert Heijn belooft een smeuïge pindakaas met stukjes hazelnoot en cacao. Ik moet een beetje denken aan een combi van Nutella en pindakaas en daar word ik heel enthousiast van!

Het was even zoeken bij mijn Appie; de pot stond helemaal op de onderste rij van het schap met pindakaas. Ik wilde bijna weglopen omdat ik dacht dat ze ‘m niet hadden. De cacao in dit product is UTZ gecertificeerd, wat betekent dat deze voorkomt uit duurzame cacaoteelt.

Ik was heel enthousiast over de beloofde smaaksensatie en smeerde twee boterhammen met een dikke laag! Er zitten lekker veel stukjes hazelnoot en je proeft een wat boterige pindakaas met een toefje cacao.

Ik ben blij met de knapperige stukjes hazelnoot maar niet echt blij met de rest van deze “pasta”. Ik vind het maar een kleffe bende en proef vooral zoete pindakaasboter en cacaopoeder. Het Nutella-effect waar ik op gehoopt had is verre van aanwezig. Wellicht vinden andere mensen dat heerlijk maar ik heb nu vooral de behoefte om 6 witte boterhammen met roomboter en Nutella weg te werken.
Mocht je het zelf willen proberen; je vind ‘m bij de AH voor €2,19.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.