Eten

Food | Mira Eats Februari 2019

februari 27, 2019

Mira Eats was een tijdje weg, maar vanaf deze maand wil ik jullie zoals vanouds weer op de hoogte houden van mijn ontdekkingen op het gebied van eten. Lees mee voor mijn aanraders uit de supermarkt, toffe restaurants en nieuwe ontdekkingen.

Albert Heijn- Verse Groente Shots

Wellicht heb je mijn artikel over deze shots al gelezen maar toch kon ik ze hier niet weg laten. Ik drink nu ongeveer één maand zo´n sapje per dag en dat bevalt goed. Ik heb stukken minder migraine en de smaken (die ik niet lekker vond) beginnen te wennen. Klik op de kop hier boven om de volledige review te lezen.

Albert Heijn To Go KitKat Green Tea Matcha

Ook van dit product heb je wellicht al de review gelezen vorige week. KitKat kwam met een nieuwe smaak en die mocht ik komen proeven. Hij beviel mij verrassend goed en om me heen hoor ik, ondanks dat het een bijzondere smaak is, vooral positieve reacties. Wederom een review via de kop!

Supermarkt – Ben & Jerry´s Love Is…

Ik probeerde een aantal smaken Ben & Jerry´s waar onder deze nieuwe. In deze variant vind je roomijs met gekarameliseerde suiker, stukjes gezouten karamel omhuld met een roze laagje, een pasta van stukjes koek en een roze laag als topping. De roze laag vond ik zelf veel te erg naar witte chocolade smaken en daardoor te zoet, niet zo lekker. Het ijs zelf was verrassend lekker. Er zit een soort cookie dough achtige (qua smaak) swirl door het ijs en dat is een geweldige combinatie met de gekarameliseerde suiker. Hele zoete variant wel, je moet er van houden.

Supermarkt – Kinder IJsjes

Begin deze week kwam het nieuws naar buiten dat Kinder met vier verschillende ijsjes naar de Nederlandse markt komt. Ik kende de ijsjes al uit Duitsland en Frankrijk en ze zijn stuk voor stuk geweldig (vooral de Bueno Cone). Via deze link kun je lezen om welke ijsjes het precies gaat.

Utrecht – Comptoir Libanais

In Utrecht op Hoog Catherijne vind je dit fijne Libanese restaurant. We bestelden er o.a. hummus met dips en die smaakte goed! Leuk om eens te gaan zitten in plaats van de standaard plekken als Julia´s en Burger King. Ze hebben overigens ook een heerlijke limonade met munt, genaamd ¨Mira¨.

Utrecht – Tiger Mama

Ook in Utrecht vind je het Aziatische restaurant Tiger Mama aan de Voorstraat 80. Ik kreeg hier hapjes op een event dus van de kaart heb ik weinig gezien. Echter waren dit één van de lekkerste hapjes ooit en wil ik zeker een keer terug om meer te eten. De kok is sowieso fantastisch dus dat smaakt naar meer!

Niet heel veel deze maand en dat komt door verschillende dingen. Allereerst kom ik door mijn hart nog niet heel veel buiten. Aan de andere kant is madame op dieet waardoor ik niet meer de hele dag koek/snoep/chips loop te eten. Ik probeer wat gezonder aan te doen en dat maakt dat ik niet meer dagelijks nieuwe chocolade en koekjes wil gaan proeven. Uiteraard gaan jullie hier niet ineens alleen maar quinoa en granola zien en blijf ik echt wel lekkere dingen proeven.

Heb jij nog leuke tips op het gebied van eten?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

  • Sonja Van de Sande

    Ja Willem-Pie in Amsterdam, allemaal heerlijkheden en ook nog gluten vrij!

    februari 28, 2019 at 5:35 pm Reply
  • Leave a Reply

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.