Domino´s Vegan

Food | Domino´s Vegan Grilled Veggie Pizza

april 10, 2019

Er is weer een nieuwe Domino´s Vegan pizza en die wilde ik uiteraard graag proeven. Ik laat ´m hier aan jullie zien en vertel of die net zo goed bevallen is als de andere vegan varianten die ze hebben.

Domino´s Vegan Pizza´s

Domino´s kwam vorig jaar met drie vegan pizza´s op het menu. Die bevielen me erg goed en jullie zijn schijnbaar ook nieuwsgierig. Mijn review van deze pizza´s word nog dagelijks gevonden via Google dus het werd hoog tijd voor een update. Op dit moment heb je bij Domino´s de keuze uit de volgende veganistische pizza´s:

  • Margaritha
  • Spicy
  • BBQ
  • Roasted Veggie

Die laatste, de Vegan Roasted Veggie, is vanaf deze week verkrijgbaar en probeerde ik voor dit artikel uit.

Vegan Roasted Veggie

Op deze pizza vinden we natuurlijk tomatensaus en vegan kaas. Verder is ´ie belegd met verse spinazie, rode ui, verse tomaat, geroosterde paprika, geroosterde courgette en mediterraanse kruiden. De pizza is ook verkrijgbaar met niet-vegan kaas en in de roasted varianten vind je ook nog een pizza met kip een met beef. Voor een medium pizza met klassieke bodem betaal je €9,95.

De smaak

Bij de vorige vegan pizza´s vond ik het ook al: je proeft geen verschil met echte kaas. Deze pizza was erg goed belegd, alle ingrediënten waren in verhouding en er was niet één smaak die overheerste. De groenten waren héél dun gesneden en dat vind ik absoluut een pluspunt. Zowel bij de tomaat, courgette en ui zijn die flinterdunne stukjes gewoon veel lekkerder dan grote brokken. Ook het feit dat de groenten gegrilld waren, geeft de pizza veel smaak. Je hebt niet het gevoel dat je een pizza met een berg groenten aan het eten bent (ik hou daar nooit zo van). De kruiden gaven de pizza in de verte een pittig tintje, goed gecombineerd. Zowel Steven als ik vonden de pizza erg ¨homemade¨ smaken en dan in de goede zin van het woord.

Eindoordeel

Ik vind dit geen hele bijzondere pizza maar wel een hele lekkere. Alles klopt, zowel de smaken als ingrediënten zijn perfect in balans. De eerder gelanceerde Domino´s vegan pizza´s zijn qua smaken (op de margaritha na) wat meer bijzonder, ik vind dit dan ook een leuke toevoeging. Niet iedereen houdt van hele aparte of aanwezige smaken en dit is, denk ik, echt een allemansvriend. Wat mij betreft dus echt een aanrader, je bestelt ´m gewoon bij Domino´s voor €9,95.

Heb jij al eens een Domino´s Vegan Pizza geproefd?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.