Food | Biologische lolly’s van Candy Tree

oktober 13, 2014
Achteraf gezien waren mijn ouders vroeger best modern, we aten veel biologisch en mochten weinig snoepen. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete lolly’s zien. Deze waren vroeger al favoriet maar heb ik nu herontdekt!

Wij mochten dus niet zo veel snoepen vroeger. Natuurlijk kregen we wel eens wat maar er was geen grote kast voor chocola en winegums. Mijn moeder deed vaak boodschappen bij de biologische winkel. Wij mochten dan vaak zo’n lolly uitkiezen.
Die hadden we uiteraard binnen no time op en kauwden dan veel te lang op het houten stokje (bah!).
Ik probeer wat minder te “vreten” en herontdekte een tijdje terug deze lolly’s. Ik vind ze nog steeds heerlijk en neem er altijd een paar mee als ik bij een natuurwinkel ben:)
Candy Tree maakt 100% natuurlijke en biologische lolly’s. De lolly’s hebben diksap (een soort verantwoorde aanmaaklimonade) en maisstroop als basis en bevatten allemaal geen kleurstoffen, geen dierlijke producten, geen gluten en geen lactose. 
De lolly’s hebben het EKO-keurmerk, dit garandeert dat je product echt 100% natuurlijk is.
Mijn twee favorieten zijn citroen en ahorn! De lolly’s koop je bij de Natuurwinkel voor €0,65 cent per stuk. Redelijk prijzig voor een lolly maar wie verantwoord wilt snoepen moet er wat voor over hebben;)
Snoepen jullie ook verantwoord?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.