Bijzondere Oreo´s

Food | Oreo’s Kokos, Pindakaas/Chocolade & Bosbessenijs

april 18, 2016
Bij Jamin zijn alle Oreo’s nu drie halen, twee betalen, een goede reden dus om een aantal bijzondere Oreo´s uit te proberen. Ik nam drie smaken mee en kan alvast vertellen dat ik niet over alle smaken even enthousiast ben.

Ik ging voor Coconut Delight, Double Delight en Ice Cream. Vooraf gezien was ik het meest benieuwd naar kokos en de bosbessensmaak. De rolletjes kosten normaal €2 per stuk bij Jamin, nu heb je dus 3 rollen voor €4.

 

 Coconut Delight was per direct favoriet, echt een fantastische combi met een subtiele en realistische kokossmaak. Het doet me een beetje denken aan die simpele koekjes van Verkade met kokossnippers, heerlijk!
Double Delight vond ik niet fantastisch, de pindakaas was zoet en boterig en de chocoladecrème ook. De pindakaas was daarnaast ook erg overheersend, niet echt mijn ding dit.

 

De smaak met bosbessenijs heet om een of andere reden gewoon Ice Cream maar het gaat dus om ijs met bosbessen. Deze variant ruikt naar mierzoete roze kauwgom en smaakt ook zo. De bosbes is subtiel aanwezig maar had van mij meer gemogen. Het is geen onsmakelijk koekje als je van zoetigheid houd alleen komt het niet helemaal overeen met mijn verwachtingen.

Niet allemaal even geweldig dus maarde kokos is echt een dikke aanrader! Ik ben groot fan (dit artikel is niet gesponsord hihi) en begin inmiddels een kleine verslaving te ontwikkelen.. Naast deze smaken vind je ook nog Golden Vanilla en Strawberry, zeker even de moeite waard om in de aanbieding nog wat bijzondere smaken te halen! In eerdere artikelen probeerde ik al eens Oreo’s Peanutbutter en Oreo’s Mint.

Hou jij van bijzondere Oreo´s?

Dit artikel ziet er misschien iets anders uit dan je van Mira Tells gewend bent. Ik ben in maart 2018 overgegaan naar een nieuwe website en sindsdien bezig met ruim 1000 artikelen handmatig bijwerken en updaten. Wordt aan gewerkt dus ?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.