Bijzondere M&M´s

Food | Bijzondere M&M´s

mei 8, 2019

Bijzonder eten proeven blijft toch mijn favoriete bezigheid. Bij onder andere Xenos hou ik dan ook altijd mijn ogen open voor potentiële dingen om te proberen. Vaak eindigen deze dingen in Mira Eats maar soms verdienen ze een eigen artikel. Vandaag laat ik je een aantal bijzondere M&M´s zien!

Bijzondere M&M´s

Bijzondere M&M´s

Op verschillende webshops en bij Jamin zijn zat bijzondere M&M´s te koop, echter kende ik die smaken inmiddels wel en jullie vermoedelijk ook. De drie smaken die ik bij Xenos in het schap zag liggen, had ik echter nog nooit gezien:

 • Mexican Jalapeno Peanut
 • English Toffe Peanut
 • Thai Coconut Peanut

De drie zijn onderdeel van een campagne met internationaal geïnspireerde smaken waarbij je een reis kunt winnen. Op deze website kun je stemmen op je favoriete smaak en meedoen aan de wedstrijd. Alle smaken zijn dus in combinatie met een pinda M&M en de variant met kokos sprak mij vooraf het meeste aan.

M&M´s Mexican Jalapeno Peanut

In eerste instantie dacht ik dat de jalapeno peper subtiel was maar hij is toch vrij scherp, zeker in de nasmaak. In vind het echter wel een lekkere combinatie zo met de chocolade en pinda. Niet een zak die ik zo achterover kiep, daar is het me net wat te pittig voor.

M&M´s English Toffe Peanut

Ik proef duidelijk toffee maar ook iets van koffie. Vermoedelijk door bruine suiker of iets wat geka is. Deze smaak doet me denken aan zo´n koffiekoekje en ik vind ´m heerlijk. De smaak is wat simpel, niet heel apart maar zeker erg lekker!

M&M´s Thai Coconut Peanut

Ik proef echt zo´n natuurlijke kokossmaak, geen kunstmatige. Ik lijk ook wat pittigs te proeven en de algehele smaak doet me denken aan een Thaise curry. Aparte combinatie zo met de pinda maar  absoluut niet onsmakelijk.

Conclusie

Online kon ik niet heel veel extra info over de smaken vinden, dus heb ik het maar bij een kleine smaaktest gehouden. Ik vind de smaken stuk voor stuk lekker, English Toffee is absoluut mijn favoriet. Ik vind de drie varianten leuk op elkaar afgestemd, ze zijn echt heel verschillend en zo is er voor ieder wat wils. Het zijn geen smaken die in één keer op gaan maar misschien is dat maar goed ook. Het zijn zeker leuke smaken om te proberen en ik zou ze dan ook aanraden als je ook van bijzondere M&M´s houdt. Een zakje kost €1,50 en ze zijn te vinden bij Xenos.

Welke smaak spreekt jou het meeste aan?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

5 Comments

 • Deb

  Zo leuk die smaaktests van jou! Van de smaaktest van de Jamin paaseitjes heb ik ook genoten en mijn voordeel mee gedaan. Wat betreft deze M&M’s; nog nooit van gehoord! Op basis van jouw test lijken me English Toffee en Thai Coconut me erg lekker.

  mei 8, 2019 at 11:59 am Reply
 • Meike

  Ik wil echt suuuper graag die Jalapeno Peanut proberen. Pindakaas met sambal is ook echt een van m’n favo combi’s, dus dat is vast een succes!

  mei 8, 2019 at 1:16 pm Reply
 • Sonja Van de Sande

  Wat klinkt dat lekker! Thai Coconut Please!

  mei 8, 2019 at 7:38 pm Reply
 • Maaike

  Ik kocht gisteren bij de Spar in Maastricht Mint m&m’s die zijn ook echt heerlijk! ?

  juni 3, 2019 at 11:18 pm Reply
  • Mira Ennen

   Oh leuke tip, thanks!

   juni 4, 2019 at 7:58 am Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.