Red Velvet

Food | Albert Heijn Red Velvet Cheesecake Muffins

mei 22, 2019

Afgelopen weekend bedacht ik me ineens dat ik helemaal niks had voor de food review die ik elke woensdag wil plaatsen. Gelukkig heeft Albert Heijn altijd wel iets wat me interessant lijkt en ook deze keer slaagde ik weer in de vertrouwde blauwe supermarkt. Na de deceptie van de vorige red velvet taartjes, besloot ik te testen of deze muffins wel een voldoende krijgen.

Red Velvet

Albert Heijn Red Velvet Cheesecake Muffins

Oke, om eerlijk te zijn is dit natuurlijk geen extreem bijzonder product. Helaas lukt het niet elke week om iets spectaculairs te vinden maar voor volgende week heb ik iets met lavendel en peper.. Anyway, mijn obsessie met red velvet is nog lang niet voorbij en ik ben dan ook nog steeds op zoek naar goede red velvet cupcakes of muffins. Tot nu toe is HEMA van de huis/tuin/keukenwinkels de enige die van mij een voldoende krijgt. Deze rode exemplaren (per 2 verpakt) van AH zijn luchtig, smeuïg en hebben een vulling van frambozen, witte chocolade en roomkaas.

Het oog wil ook wat

Om eerlijk te zijn, vind ik ze er niet geweldig uit zien. Ze zien er vrij plakkerig uit met witte klonters die me doen denken aan die suikerstukjes die op ze zijkant van peperkoek zitten. Die stukjes vind ik, ondanks hoe ze er uit zien, geweldig lekker en het gaat ten slotte om de inhoud.

Red Velvet
De smaak

Ik proef voornamelijk van die simpele smeuïge hotelcake (zo heet dat toch?) en die witte klontjes smaken gewoon een beetje suikerig. Ik proef geen framboos, geen witte chocolade en ook geen roomkaas.

Eindoordeel

De muffins smaken zeker niet verkeerd, maar wat mij betreft is het absoluut geen red velvet. Het lijkt gewoon naturel cakebeslag met rode kleurstof en wat suiker. Prima als je op zoekt bent naar gewone muffins met een leuk kleurtje, afrader als je ook op zoek bent naar de ultieme red velvet snack. Ik blijf nog even doorzoeken en hoor maar al te graag jullie tips! Je vindt de red velvet muffins bij Albert Heijn, een verpakking met twee stuks kost €1,75.

Wat is jouw favoriete taart?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Deb

  Ze zien er goed uit, maar als ik jouw review zo lees sla ik ze over en zou ik toch voor the real deal gaan.

  mei 22, 2019 at 8:28 am Reply
 • Sonja Van de Sande

  Hummmmm, nou dan bak ik ze liever zelf!

  mei 23, 2019 at 3:04 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.