Food | 100% Juice: 4 smaken geproefd

augustus 10, 2014
100% Juice kende ik van Beetlejuice en Bananarama, die laatste is echt goddelijk!
Toen ik bij de Action ineens 4 voor mij onbekende smaken zag staan wilde ik die maar al te graag uit proberen!

100% Juice
Een natuurlijke fruit en groentesap zonder conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of toegevoegde suikers. De sapjes zijn een perfect begin van je dag maar ook ideaal voor alle andere momenten waarop je dorst heb. Het pakje koel bewaren en goed schudden voor gebruik. Na opening moet je je sapje wel binnen 3 dagen opdrinken.
In het ingrediëntenlijstje zie ik wel concentraat staan, jammer. In concentraat kunnen meerdere stoffen zitten, zo weet ik dus nog niet wat ik precies aan het drinken ben.
De verpakkingen zijn speels en goed gemaakt, leuk om naar te kijken en fijn om te weten wat er (bijna) allemaal in je sapje zit.
 
Ik testte dus 4 smaken; La Vida Loca, Cherry Oh Baby, Caribbean Queen en The Green Mile. De pakjes kocht ik voor €0,85 bij Action.
La Vida Loca
Ananas, Appel, Sinaasappel, Kokosnoot en Guave.
De ananas overheerst en ik proef wat guave, lekker. De appel en sinaasappel proef je ook goed, helaas proef je de kokosnoot iets te erg naar mijn smaak. Vooral in de nasmaak.
Ik besef met dat de kokos voor veel mensen juist een toevoeging zal zijn, je moet er van houden maar voor mij is dit sapje juist door de kokos niet voor herhaling vatbaar.
Cherry Oh Baby
Appel, Druif, Kers, Granaatappel en Kaneel.
Lekkere zoetfrisse kersensmaak, de appel proef ik ook nog. De nasmaak van kaneel is vrij sterk, wederom iets om van te houden, ik vind het wel lekker. Van dit sapje is een klein beetje lekker, bij te veel werd ik misselijk. In principe voor herhaling vatbaar maar ik zal toch eerder naar Bananarama grijpen.
Caribbean Queen
Ananas, Druif, Sinaasappel, Banaan, Passievrucht en Gember.
Ik proef veel ananas en een beetje sinaasappel. De gember is erg aanwezig in de nasmaak. Ik ben niet origineel meer maar gember is toch echt ook iets waar je van moet houden, als het wat milder was geweest had ik het lekker gevonden.
The Green Mile
Appel, Peer, Kiwi, Limoen, Spinazie, Mint en Brandnetel.
Ik proef veel appel maar ook veel groenten. Het is zeker niet onsmakelijk maar ik moet wel even wennen. De brandnetel, spinazie en mint geven de smaak een bijzondere twist.
Dit sapje vind ik denk ik het lekkerst bij de lunch is mijn favoriet van de geteste smaken.
Conclusie
Helaas zijn het voor mij allemaal een beetje “net niet” sapjes. Het zijn echt smaken waar je van moet houden en ik weet zeker dat er mensen zijn die deze sapjes heerlijk gaan vinden. 
Ik ga ‘n Bananarama halen!
Zijn jullie bekend met de sapjes van 100% Juice?
Wat denken jullie van bovenstaande smaken?
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.