podcast over ondernemen

Business | Ik was te gast in een podcast over ondernemen!

mei 18, 2022

Onlangs was ik te gast in een hele leuke podcast. Hierin vertel ik over het ondernemen, geef ik tips én deel ik spontaan een kortingscode. Voor mij de eerste keer dat ik de gast was in een podcast en dat moment deel ik uiteraard ook graag hier met je. Fun fact: ik heb de podcast zelf niet geluisterd omdat ik héél onzeker word van mezelf terughoren. Ik heb me echter laten vertellen dat ‘ie leuk is dus komt dat  ̶z̶i̶e̶n̶ horen!

Ondernemen met een uitdaging

Ik was te gast in de Ondernemen met een uitdaging Podcast van vriendin Rebecca. Ik deze positieve podcast gaat ze met verschillende ondernemers met een uitdaging in gesprek. De focus ligt op mogelijkheden in plaats van beperkingen en de gesprekken zijn wekelijks enorm interessant. In onze aflevering praten we dan ook ronduit over hoe ik het ondernemen ervaar, stelt Rebecca interessante vragen en hebben we het onder andere over:

 • Bewijsdrank
 • Altijd ‘aan’ staan
 • Creativiteit
 • Aannames
 • De verslavende werking van social media
 • En meer!

Geen positieve ervaring met media

Regelmatig word ik gevraagd voor interviews, podcasts, video’s of andere media maar eigenlijk zeg ik altijd nee. Ik heb in het verleden twee keer meegewerkt aan producties en dat was helaas geen positieve ervaring. Afspraken werden niet na gekomen, dingen werden heel ongunstig bewerkt waardoor ik heel anders overkwam of heel ongenuanceerd opgeschreven waardoor er hele negatieve reacties kwamen. Voor mij een reden om dit soort dingen niet te meer doen want het leverde me alleen maar stress op. Voor Rebecca maakte ik echter met plezier een uitzondering omdat ik haar volledig vertrouw en het ontzettend mooi vind hoe zij anderen inspireert.

Nog een fun fact: de podcast over ondernemen is één van de projecten die ik samen met Rebecca opzette tijdens het Halfjaar Traject dat ze bij me volgde!

Kom je luisteren?

Ik (en Rebecca natuurlijk ook) vind het ontzettend leuk als je onze aflevering gaat luisteren en me laat weten wat je ervan vind! De aflevering luister je hier op Spotify maar is ook te vinden op Apple Podcasts en Soundcloud.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

1 Comment

 • Een succesvol bedrijf runnen: deze gewoontes gaan je helpen

  […] durf mijn bedrijf een succesvol bedrijf te noemen. Ik kan er van leven op de manier hoe ik dat wil en heb nooit […]

  juni 2, 2022 at 6:10 am Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.