succesvol ondernemen

Business | Korting op Boost je Business!

april 28, 2023

Wil jij je onderneming verbeteren en meer klanten aantrekken, meer verdienen en meer bereiken? Wellicht zag je het al voorbij komen op Instagram maar de komende dagen geef ik een leuke korting op mijn Boost je Business Bootcamp. In plaats van €27 betaal je tot mei maar €15 dus een extra reden om nu gebruik te maken van die boost voor je bedrijf! Voor €15 krijg je een complete training waarmee je direct in je eigen tijd aan de slag kunt.

De Boost je Business Bootcamp is een online bootcamp waarbij jij 3 dagen gaat knallen om je bedrijf een boost te geven. In de welkomstgids die je na inschrijving ontvangt, vind je 3 mooie bonussen waaronder een toffe winactie. Een leuke praktische training gericht op jouw onderneming verbeteren. Je krijgt tips en opdrachten maar ook tijd; alles hoeft niet binnen 3 dagen af te zijn, je krijgt echter 3 dagen achter elkaar een mailtje van me met de tips en opdrachten.

Let op: bij de bonussen zul je zien staan dat ze alleen geldig zijn in de maand dat je de bootcamp volgt. Omdat mei al bijna begint reken ik nu voor deze aanbieding mij als maand. Je hoeft dus niet te haasten als je gebruik wilt maken van de bonussen.

Alle informatie over Boost je Business kun je hier lezen, op die pagina kun je de training ook aanschaffen.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.