instagram ebook

Business | Ontvang gratis het Instagram Academy e-book!

juli 13, 2022

Een tijdje geleden schreef ik een aantal e-books waarin ik heel veel tips gaf rondom bloggen, Instagram, ondernemen, fotograferen en meer. De e-books waren een groot succes en vlogen, tot mijn grote trots, duizenden keren over de digitale toonbank. Omdat de online wereld snel groeit en verandert, vond ik het vorig jaar tijd om de e-books uit de verkoop te halen. Inmiddels heb ik er een aantal samengevoegd en gewijzigd en besloten het Instagram e-book cadeau te doen aan leden van mijn nieuwsbrief. Je mag het e-book dus volledig gratis downloaden en bent na je inschrijving nergens toe verplicht.

Volledig gratis?

Een bijna 40 pagina’s tellend e-book vol waardevolle informatie helemaal gratis? Daar moet toch een addertje onder het gras zitten? Er is één addertje en die zal ik hier meteen met je delen; je krijgt de download link namelijk toegestuurd zodra je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief via deze link. Uitschrijven kan altijd en die aanmelding is ook het enige addertje. Helemaal gratis mag ik ‘m dus eigenlijk niet noemen want je “koopt” het e-book met je inschrijving maar je hoeft er geen geld voor te betalen.

Mijn nieuwsbrief

Mijn nieuwsbrief is geen spam waarbij je wekelijks allerlei verkoopmails krijgt. Ik stuur ongeveer 1x per maand een mailtje, uitzonderingen daargelaten, met daarin freebies, tips rondom ondernemen en online geld verdienen en leuke acties. Uiteraard zet ik de nieuwsbrief ook in om je op de hoogte te brengen van mijn nieuwe producten maar de focus ligt op waarde leveren en met jou als volger in contact komen. Speciale wensen en verzoekjes zijn dan ook altijd welkom.

Dat wil ik!

Klinkt dat leuk? Schrijf je dan in via deze link. Je krijgt dan binnen een paar minuten het gratis ebook in je mail. Mocht je niks ontvangen hebben, check dan even je spam en markeer mijn mailadres als veilig. Heb je dan nog steeds niks? Neem gerust contact met met op en ik help je verder.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.