succesvol ondernemen

Business | Doe jij mee met het GRATIS Boost je Business Bootcamp?

november 2, 2022

In dit artikel héél leuk nieuws; ik heb namelijk een nieuw, helemaal gratis, product gelanceerd waarmee jij je bedrijf een flinke boost kunt geven. In dit artikel deel ik meer over deze gratis training voor ondernemers en verwijs ik je uiteraard door naar de aanmeldpagina.

Gratis training voor ondernemers

Al een tijdje wilde ik een nieuwe training maken. Ik heb afgelopen jaar natuurlijk Boost je Blog gemaakt die veelvuldig verkocht is maar een algemene training voor ondernemers zat al even in mijn hoofd. Omdat Boost je Blog zo lekker loopt, vond ik het ook leuk om weer een gratis training voor ondernemers aan te gaan bieden. Op deze manier kan ik nog meer mensen kennis laten maken met wat ik kan én motiveer ik hopelijk heel veel ondernemers om voor zichzelf te kiezen en te gaan knallen. De training is algemeen zodat de informatie voor zoveel mogelijk mensen relevant is. Er zitten opdrachten in waarop je feedback krijgt maar gespecialiseerd persoonlijk advies is (buiten de opdrachten) simpelweg niet mogelijk in een gratis algemene training, daarvoor ben je van harte welkom in mijn traject of voor een adviesgesprek.

Boost je Business Bootcamp

  • Drie dagen aan de slag met jouw business.
  • Onderwerpen als website, marketing en praktische tips komen aan bod.
  • Volledig gratis en in je eigen tempo online.
  • Geen verplichtingen, alleen maar kansen.
  • Exclusieve bonussen.
  • Iets voor jou als je meer wilt verdienen met je bedrijf dan je nu doet of als je een bedrijf wilt gaan opstarten.

Ik heb heel bewust voor 3 dagen gekozen omdat je in zo’n korte periode, echt een bootcamp, lekker kunt knallen en actief aan de slag kunt. Je krijgt 3 dagen lang een mailtje met info en opdrachten en hebt daarna nog 5 werkdagen de tijd om de opdrachten in te zenden en gebruik te maken van de bonussen. De opdrachten zijn niet verplicht maar wel heel waardevol en ik raad je dan ook zeker aan om ze in te zenden.

In de welkomstgids vind je een aantal bonussen die je kunnen helpen bij het boosten van je business, één van die bonussen is een exclusieve winactie met mooie business prijzen!

Dat klinkt geweldig!

Wil jij je aanmelden voor deze gratis training voor ondernemers? Dat kan! Je kunt op deze pagina alle info rustig doorlezen en je aanmelden. Heel veel plezier en succes! Heb je nog vragen of twijfel je of Boost je Business iets voor jou is? Stuur gerust een mailtje naar info@miraennen.nl of stuur me een DM op Instagram.

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.