zeeman lucht

Body | Zeeman Lucht Eau de Parfum + winactie

januari 15, 2021

Vorig jaar kwam Zeeman Lucht op de markt. Een échte parfum alleen dan voor een klein prijsje. De parfum was verkrijgbaar in twee verschillende varianten en vloog de winkel uit. Toen ze vlak voor Kerst nog een keer te koop waren, kocht ik een flesje om te testen én eentje om weg te geven. Op het moment van schrijven zijn beide varianten online uitverkocht maar in sommige winkels nog wel te koop. Ik verwacht dat ze wel weer aangevuld gaan worden maar Zeeman heeft daar op dit moment nog niks over bekend gemaakt.

Zeeman Lucht

Lucht is een echte eau de parfum en bevat 20% parfumolie. Dat is aan de lage kant, het gemiddelde zit tussen de 20-40%, maar wel hoog ten opzichte van de prijs; gewoon een volwaardig parfum dus. Zeeman Lucht kwam in twee varianten die beide unisex zijn. Ik heb de gele variant gekocht en zal wellicht in de toekomst nog een review schrijven over de blauwe variant, deze lijkt aan de hand van de beschrijving wat frisser.

De geur

Een rijke, bloemige geur met drie lagen:

 • Topnoten: Ozonic, sinaasappel, neroli
 • Hartnoten: Jasmijn, zwarte peper
 • Basisnoten: Vanille, amber, sandelhout, witte muskus

Ik ruik direct na het sprayen een zoete geur met een vleugje fris. Hij wordt op mijn huid al snel wat warmer maar niet te zwaar. Hij blijft bloemig met in de verte toch iets fris. De geur blijft redelijk goed hangen, niet de hele dag maar zeker wel een paar uur, hij zwakt dan langzaam ietsje af. Geuren zijn lastig te omschrijven en ook erg persoonsafhankelijk; ik vind ´m in elk geval lekker en absoluut niet standaard zonder dat ´ie weer te apart is.

zeeman lucht

Eindoordeel & winactie

Ik vind het lekker geurtje en de prijs kwaliteit verhouding is extreem goed, Zeeman Lucht doet zeker niet onder voor geuren waar ik bijna 10x zo veel voor heb betaald. Over het unisex gedeelte vind ik het lastig om me uit te spreken. Ik vind dat iedereen zelf moet weten welke parfum die draagt, of het nou ¨officieel¨ voor een man of vrouw bedoelt is; draag gewoon wat je lekker vindt. Deze gele variant van Zeeman Lucht associeer ik zelf wat meer met vrouwelijke geuren door het zoete karakter. Op dit moment dus helaas online uitverkocht maar ik zal dit artikel updaten als ´ie weer te koop is! De flesjes kosten €4,99 per stuk en bevatten 50ml parfum.

Lees je dit artikel voor 22 januari 2021? Dan kun je op mijn Instagram een flesje winnen! Je kunt meedoen onder deze foto, de enige verplichte actie is het achterlaten van een reactie.

Klinkt dit als een geurtje voor jou?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Marian

  Ik ben best nieuwsgierig naar dit luchtje. Helaas niet actief op Instagram.

  januari 17, 2021 at 11:53 am Reply
 • Jenny

  Lijkt me heerlijk. Heb nog een paar weken zwangerschapsverlof, had het einde van mn verlof anders voorgesteld, door de lockdown alle drie de kids thuis en weinig momentjes voor mezelf

  januari 20, 2021 at 1:44 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.