Ritual Of Chado

Body | The Ritual Of Chado Body Mist

april 16, 2019

Vorige week liet ik jullie al de vernieuwde Karma lijn van Rituals zien. The Ritual of Chado is echter de volledig nieuwe limited edition voor de zomer. De geurnoten zijn onder andere matcha en bamboe, tijd voor een review!

 

The Ritual Of Chado

The Ritual Of Chado staat in het teken van ontspannen en kalmeren. De nieuwe limited edition is gebaseerd op een eeuwenoude Japanse theeceremonie. In de collectie vindt je luxe producten voor zowel je lichaam als je huis die inspireren om elk moment aandachtig te beleven. Zo zag ik onder andere een Foot Spa voorbij komen en een setje om matcha thee mee te maken. De verkwikkende geuren van bamboe en matcha geven een serene en kalme sfeer.

Body Mist €17,50

De bodymist heeft een verkwikkende formule die je zintuigen in harmonie brengt. Naast een lekkere geur hydrateert de formule je huid en werkt de geur verkwikkend op je humeur.  Naast op je lichaam is de spray ook prima te gebruiken op je beddengoed of elders in huis. Geuren omschrijven was altijd al moeilijk maar deze is toch wel next level. Ik ruik duidelijk het groene thee-achtige van matcha, maar ook het milde en zachte van bamboe. De geur is fris, een beetje ¨plantig¨, een toefje kruidig, een beetje citrus en ergens ook wel een beetje warm. Deze omschrijving raakt waarschijnlijk kant nog wal. Het is een hele rijke geur waarin je veel ruikt. Ik vind ´m ontzettend lekker en ondanks het aparte karakter denk ik wel dat het een toegankelijke geur is die veel mensen lekker gaan vinden.

Ritual Of Chado

Eindoordeel

De moeilijkste geur ooit om te  omschrijven maar zeer zeker een aanrader. Hij is fris met een kruidig/scherp tintje door de matcha wat ´m echt bijzonder maakt. Ik zou ´m zeker gaan ruiken in de winkel of gewoon bestellen natuurlijk. De geur blijf je op je lichaam de hele dag prima ruiken, al zwakt ´ie wel wat af gedurende de dag. Hele leuke limited edition en Rituals heeft zichzelf weer overtroffen bij het ontwikkelen van een nieuwe bijzondere geur. Ik ben zeer zeker fan en ga deze spray met veel plezier gebruiken deze zomer.

Heb jij The Ritual Of Chado al geroken?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.