The Body Shop Banana

Body | The Body Shop Limited Edition Banana Mania

juni 4, 2018

The Body Shop komt met een wel heel zomerse limited edition; gezellige verpakkingen, een zoete bananengeur en een lichte body yogurt. Ik ben al jaren fan van de banaan haarproducten van TBS en stond dan ook te springen om deze zomerse collectie aan een nadere inspectie te onderwerpen.


Banana Mania

Bij The Body Shop maken ze graag gebruik van fruit, omdat veel fruitsoorten eigenschappen hebben die goed zijn voor je huid, zo is deze limited edition verrijkt met Community Trade bananenpuree. Voor de producten wordt gebruik gemaakt van biologische banenpuree die gemaakt is van bananen die de voedselindustrie niet wil gebruiken. De boeren krijgen een eerlijke prijs en kunnen hun banaantjes op deze manier toch nog verkopen. Verder is banaan natuurlijk een fruit wat het hele jaar gegeten wordt maar wat mij, voornamelijk door de geur, toch echt een heel zomers gevoel geeft. Ook als je al aankomt met roze deksels met banaantjes er op, kun je me al weg dragen, zo leuk!

De collectie bestaat uit de volgende producten:
– Banana Body Yogurt €10
– Banana Body Butter €17
– Banana Shower Gel €7
– Banana Kit (makeuptasje, douchemuts, showergel en bodybutter) €24
De dik gedrukte producten vind je terug in deze review.

The Body Shop Banana Body Yogurt (vegan) €10

Nog niet zo heel lang geleden kwam The Body Shop met de nieuwe body yogurts en in deze limited edition collectie vinden we meteen een exemplaar van dit, volgens mij, nu al succesvolle product terug. Body yogurt hydrateert en trekt mega snel in, in 15 seconden ben je al voorzien van een zacht huidje. De Body Yogurt heeft een verfrissende gel-achtige structuur die je kunt aanbrengen op je vochtige huid waarna je huid wel zo´n 48 uur gehydrateerd blijft. Als je de Body Yogurt in de koelkast bewaart, heb je een extra fris effect, geweldig voor hete zomerdagen.

Ik ben dol op dit soort luchtige structuren en vind het zeer prettig dat de Body Yogurt zo snel in trekt. Mijn huid voel zacht en glad, maar niet vettig, zeer fijn product!

The Body Shop Banana
The Body Shop Banana Body Butter (vegetarisch) €17

De Body Butters van The Body Shop vind ik voornamelijk in de winter geweldig. Als je hiermee je huid in smeert voor je gaat slapen, heb je de volgende ochtend na het douchen nog een zacht laagje om je benen. Een zacht laagje wat niet plakt en je huid echt heel erg zacht maakt. Ik benoem specifiek mijn benen omdat dat eigenlijk het enige écht droge stuk van mijn lichaam is.

Deze Body Butter is precies zoals ik ze ken van TBS, alleen dan met die zomerse bananengeur en de leukste verpakking ever.


Beide producten vind ik fijn werken, maar voor de zomer gaat mijn voorkeur absoluut uit naar de Body Yogurt door de luchtige en frisse textuur. De geur is echt banaan, een zoete, hele rijpe banaan, best heftig. Dit is niet mijn favoriete geur van The Body Shop maar ik word er toch heel erg blij van, enerzijds doordat het me een zomers gevoel geeft, anderzijds omdat ik de Bananenshampoo altijd met zo veel plezier gebruik.

Je vind de Limited Edition Banana-collectie vanaf juli 2018 bij The Body Shop, zowel in de winkels als online.
Zou deze lijn wat voor jou zijn?

*De producten in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Nienke

  Ik heb ze ook en vind het een heerlijke, unieke geur. Wel erg aanwezig, maar zeker eentje waarvan ik meer van kan gaan houden!

  juni 4, 2018 at 7:01 pm Reply
  • Mira Ennen

   Ja precies, je gaat ‘m met de tijd waarderen he!

   juni 4, 2018 at 7:04 pm Reply

  Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.