Body | Primark Tandpasta met Marshmallow Smaak

september 7, 2018

Onlangs was ik even bij de Primark voor wat inkopen, toen mijn oog op de hysterische verpakking van deze tandpasta viel. Toen ik zag dat de tandpasta ook nog eens marshmallow smaak bevatte, ging die uiteraard mee in mijn mandje om te proberen.

Marshmallow
De marshmallow tandpasta is onderdeel van de K-Pop collectie van Primark. Een collectie met veel pastel, roze en schattige gezichtjes. Op de verpakking vind ik verder weinig informatie die afwijkt van de verwachting van een tandpasta (op wat extra kleurstoffen na). De tandpasta bevat fluoride en is dus zeker geen speciale kindertandpasta. De smaak van marshmallow sprak me overigens ook niet aan omdat me dat zo ontzettend lekker leek, eerder omdat ik het heel raar vind en benieuwd was.


Als ik de beschermfolie van de tube af haal, ruik ik meteen de mierzoete geur van marshmallow en zie ik tot mijn grote plezier dat de tandpasta roze van kleur is. De substantie zelf lijkt wat slapper dan de tandpasta´s die ik normaal gebruik, verder niks geks. Qua smaak proef ik héél duidelijk marshmallow, eigenlijk alsof je vloeibare marshmallow in je mond hebt. In het begin is de smaak heel heftig, deze word later wel wat frisser. Mijn tanden voelen na gebruik, verrassend genoeg, best wel schoon, alleen de marshmallow nasmaak geeft me geen fris gevoel. Het schuim wat ontstond bij het poetsen was overigens gewoon wit, niet roze.


De roze tandpasta vind ik leuk, maar de smaak is niet echt mijn ding. Ik hou best wel van tandpasta met een smaakje, maar dan liever een frisse smaak. De tandpasta is mier zoet en dat haalt voor mij het frisse en schone gevoel wat ik normaal bij tanden poetsen heb flink naar beneden. Voor dagelijks gebruik zeker geen aanrader wat mij betreft. Wel een grappig cadeautje of iets om je familieleden/huisgenoten mee voor de gek te houden. Je vind de Marshmallow Tandpasta bij Primark in de make-up afdeling, één verpakking kost €2.
Zou jij deze tandpasta willen proberen?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Deb

  Hihi, hoe verzinnen ze het. Leuke verpakking en grappig dat de tandpasta roze is, maar de smaak trekt me eerlijk gezegd ook niet zo.

  september 8, 2018 at 9:35 pm Reply
 • Bianca

  Volgende week ga ik naar de Primark hopelijk hebben ze deze tandpasta dan nog, weet zeker dat mijn dochter dit helemaal té leuk gaat vinden 🙂

  september 9, 2018 at 4:31 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.