Parfum | Michael Kors Wonderlust Eau de Parfum

oktober 12, 2018

Daar ben ik weer met een nieuwe parfum. Vorige week kreeg ik deze mooie grote fles met een parfum van Michael Kors binnen. Ik had vakantie dus alle tijd om lekker te sprayen en te kijken hoe de geur zich in de loop van de dag zou ontwikkelen. Ik vertel je heel graag meer over deze geur en of ´ie bij mij past.

Michael Kors
Michael Kors Wonderlust is een frisse parfum, meer geïnspireerd door de reis, dan door de bestelling. Boeiend, zelfverzekerd en sexy zijn keywords binnen de campagne en Wonderlust brengt een leven waarin schoonheid en sensualiteit voorop staan. In de topnoten vinden we amandelmelk, bergamot en roze peper. In de hartnoten anjer en heliotroop. Als basisnoten benzoë en sandelhout. Al met al belooft Michael Kors met Wonderlust een florale, fruitige en warme geur te zijn met een betoverend karakter.

Ik ben zeer benieuwd geworden door de omschrijving, de noten spreken me aan en het lijkt een geur die wel voor me is weggelegd. Ik ben zeer kritisch met geuren, ik vind geuren snel lekker, maar niet snel bijzonder. Ik ben altijd op zoek naar een geur die niet heel standaard is en daar zal ik ook Wonderlust op gaan beoordelen.


Na het sprayen ruik ik direct een frisse geur die al heel snel een bloemig en warmer karakter krijgt. Het warme karakter blijft, maar is niet heel sterk aanwezig. De geur blijft echt de hele dag (subtiel) hangen en ik zou ´m omschrijven als een warm zoete geur die zeker niet te intens is. Warm zoete geuren kunnen best heftig zijn, Wonderlust ervaar ik echter als mild. Ik had denk ik iets meer een vleugje kruidig verwacht naar aanleiding van de omschrijving, toch mis ik die bij het dragen niet echt.


Lekker vind ik Wonderlust zeker, erg lekker zelfs. Ik vind ´m niet heel bijzonder, maar ook zeker niet standaard, ergens daar tussenin. Een geur waarvan ik denk dat ´ie veel mensen aan zal spreken door het milde karakter. Als je echt alleen van frisse geuren houdt, is dit niet je ding door het toch wel zoete karakter. Ik draag ´m met veel plezier en vind het een echte herfstgeur, lekker! Michael Kors Wonderlust is bij vrijwel elke parfumerie én Bol.com (affiliate link) te koop, voor €100 ml betaal je €89,95.
Wat is jouw favoriete herfstparfum?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.