Mexx Whenever Wherever

Body | MEXX Whenever Wherever Eau de Toilette

mei 21, 2019

Whenever Wherever is de nieuwste geur van Mexx. Een toegankelijke geur die geschikt is voor elke dag en elk moment. Ik probeerde ´m de afgelopen twee weken met veel plezier uit en laat ´m vandaag aan je zien.

Mexx Whenever Wherever

Mexx Whenever Wherever

Iedereen heeft het tegenwoordig druk en we verlangen steeds meer naar minder gedoe en meer eenvoud. Geinspireerd door de behoefte aan dingen die het leven minder gecompliceerd maken, introduceert Mexx Whenever Wherever. Een eenvoudige maar lekkere geur die altijd kan.

De verpakking

De flacon van Mexx Whenever Wherever is simpel maar stijlvol en heeft een opvallende vierkante dop. De parfum is heel licht roze, iets dat versterkt wordt door het roze label dat van twee kanten te bekijken is. Ik vind vooral het dubbelzijdige label erg mooi, het geeft het flesje echt een bijzonder tintje.

De geurnoten

Mexx Whenever Wherever is fris, bloemig en fruitig. De parfum bevat heldere, fruitige noten met een bloemig hart en houtachtige ondertonen. Direct na het aanbrengen ruik je de frisse en vrij scherpe geurnoten van sinaasappel en peer. De geur ontwikkelt zich tot een fijn parfum van rozenblaadjes, jasmijn en viooltjes. Uiteindelijk geven de warme noten van cederhout en vanille de geur elegantie en een warm karakter.

 • Topnoten: mandarijn, ¨groene blad¨ noten, peer
 • Hartnoten: mirabel, jasmijn, rabarber, viooltjes
 • Basisnoten: muskusnoten, cederhout, vanille

Time Release Technologie

Een geur die na de ochtend nergens meer te ruiken is, willen we natuurlijk niet. Dankzij de Time Release Technologie blijf je Whenever Wherever de hele dag ruiken. De geurnoten worden als het ware door deze technologie ¨gevangen¨ en in de loop van de dag vrijgegeven.

Wat vind ik van de geur?

In eerste instantie ruik ik een zoete, ietwat frisse en vrij gewone geur. De geur wordt al snel minder zoet en meer fris en fruitig. Het duurt even maar als je de geur wat langer op hebt, begin je de warme noten te ruiken en vind ik de geur niet meer gewoontjes. Ik ruik heel veel gedurende de dag, voornamelijk warmte en citrus. Erg lekkere geur die heel toegankelijk is, maar toch echt wel bijzonder ruikt. Je vindt Mexx Whenever Wherever bij onder andere Etos. De verkoopprijs voor 30ml is €25. Op het moment van schrijven heeft Etos een aanbieding waarbij je €17,49 betaalt.

Wat is jouw favoriete geur?

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

 • Sonja Van de Sande

  Oh deze klinkt goed, ik vind mandarijn zo lekker!
  Wie weet ga ik binnenkort ff snuffelen!

  mei 21, 2019 at 5:48 pm Reply
 • Deb

  Denk dat dit ook een geurtje voor mij zou kunnen zijn. Fijn dat je ’em ook de hele dag ruikt.

  mei 21, 2019 at 6:03 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.